Εξαγριωμένοι μετανάστες για τις συνθήκες κράτησής τους στην Μόρια, στο νησί της Λέσβου, εξεγέρθηκαν.
Κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, έβαλαν φωτιά σε χωράφια κοντά στην ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπήρχε ο κίνδυνος να τυλιχτεί στις φλόγες ο σταθμός.
Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και αργά το βράδυ, μετανάστες έβαλαν φωτιά σε σπίτι Ελλήνων όπως ειπώθηκε χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία, αλλά οι φλόγες που τύλιξαν το σπίτι είναι ύποπτες, καθώς εχθές υπήρξαν επεισόδια. Οι κάτοικοι εκλιπαρούσαν την αστυνομία και τον στρατό να επέμβουν, καθώς έβλεπαν τους κόπους μιας ζωής, να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.
Δείτε το βίντεο:
Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πάνω από 2000 Αφγανοί επαναστάτησαν, κόντεψαν να βάλουν φωτιά στην ΔΕΗ και δυστυχώς έκαψαν σπίτι Ελλήνων, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών.
Οι άνθρωποι αυτοί διαμαρτύρονται επειδή έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, ενώ είχαν σχεδιάσει να προωθηθούν στην Κεντρική Ευρώπη. Στην πλειονότητά τους είναι νέοι στρατεύσιμης ηλικίας. Ανάμεσά τους υπάρχουν και οικογένειες που ζούνε μια κόλαση, αφού από την μια αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και από την άλλη τους πεινασμένους συμπατριώτες τους, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Στην μέση βρίσκονται οι κατά τα άλλα φιλόξενοι Έλληνες που βλέπουν τις περιουσίες τους καμένες. Το Κράτος με δυσκολία ελέγχει την κατάσταση με τους μετανάστες. Μιλάμε για μια εξέγερση μεταναστών στην Λέσβο. Πως εξεγέρθηκαν και πως οργανώθηκαν; Έβαλε κάποιος το χέρι του;
photo:screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πειραιάς: 48χρονος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Τον έσωσε λιμενικός
- Απόκοσμο «κρανίο» εμφανίζεται σε ένα γιγάντιο ηφαιστειακό λάκκο στη Σαχάρα – Δείτε εικόνες
- 8 κανόνες καθαρισμού που μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη και οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι
- «Θέλαμε να ρίξουν μια ματιά στα νέα μας όπλα»! Τι αποκάλυψε ο Πούτιν για το ΝΑΤΟ
- Ανακοίνωση του Μετρό Θεσσαλονίκης για το σημερινό πρόβλημα στην τροχιά 1
- Ο Τζόκοβιτς ανέβασε φωτογραφίες στην Ακαδημία Αθηνών: «Γεμίζοντας με λίγη ενέργεια Έλληνα Θεού»
- Η Μόσχα στηρίζει την Βενεζουέλα! Μάλιστα βουλευτής δεν αποκλείει να της στείλουν Ορέσνικ
- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο Βασιλιάς Κάρολος τον έχρισε ιππότη – Δείτε βίντεο
- Η υπερπανσέληνος του “Κάστορα” όπως την «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός
- ΗΠΑ: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν της Ουάσινγκτον λόγω ζητήματος ασφαλείας









