Με τουρκικό χρήμα καλούν μουσουλμάνους που ήρθαν στην Ελλάδα για πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια για παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας…

Ενώ όλα γίνονται τόσο ξεκάθαρα, οι δήθεν ανθρωπιστές επιμένουν να κρατάμε τα μάτια κλειστά, μήπως και χαρακτηριστούμε ρατσιστές. Ο κίνδυνος όμως πια είναι τεράστιος.

Φανατικοί ισλαμιστές που βρίσκονται στην χώρα μας ως παράνομοι μετανάστες, προσπαθούν μέσα από μικρές αγγελίες στο διαδίκτυο, να στρατολογήσουν άλλους μετανάστες από τα hot spot, ως μισθοφόρους για την Λιβύη για να πολεμήσουν μαζί με τους Τούρκους.

Το θέμα αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR», κρούοντας, προφανώς τον κώδωνα.

«…Η πατρίδα της Λιβύης κινδυνεύει. Έχουμε χάσει το 96% της περιοχής της Συρίας και δε θέλουμε να χάσουμε όλη την Λιβύη».

Με αυτή την φράση τελειώνει η μικρή αγγελία που αναζητά μισθοφόρους του Αλλάχ στην χώρα μας. Όπως μεταδίδει το STAR, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες μέρες, το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου.

Αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR:

«Όποιος θέλει να πάει στη Λιβύη επικοινωνεί με τον Αμπού Χουσεΐν, τον αρχηγό του Αλ Χάμζα, που συνδέεται με τη 2η Λεγεώνα του Συριακού Αραβικού Εθνικού Στρατού. Σε κάθε άγριο μαχητή μετά την στρατολόγησή του θα πάρει χίλιες πεντακόσιες τουρκικές λίρες και μετά την είσοδό του στην Λιβύη θα λαμβάνει χίλια πεντακόσια δολάρια στο λογαριασμό του, σύμφωνα με την αγγελία».

Την αγγελία φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο ένας Άραβας που δείχνει να είναι φανατικός υποστηρικτής της Τουρκίας.

«Είναι άτομο που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στη Λέρο ως πρόσφυγας και έχει πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία. Λέει ότι εκπροσωπεί το Γραφείου Πληροφοριών του FSA σε Τουρκία και Ελλάδα. Ψάχνει άτομα με πολεμική εμπειρία. Άγριους πολεμιστές έτσι ακριβώς λέει στην αγγελία του, προκειμένου να πάνε στη Λιβύη» εξηγεί ο Μάνος Μεϊμαράκης, αναλυτής θεμάτων της διεθνούς τρομοκρατίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αγγελία είναι κυρίως νεαροί ισλαμιστές που πολέμησαν στα πεδία των μαχών της Συρίας.

Ήταν μισθοφόροι στη Συρία και τώρα γιατί όχι μισθοφόροι και στην Λιβύη.

Το σπουδαιότερο: ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!

Κάνουν τα πάντα για τα χρήματα, καθώς καλός ο Αλλάχ και το Κοράνι, αλλά…

Δείτε την συνομιλία για το ποσό στράτευσης που δημοσιεύει το STAR:

 •   Γιατί 1500 δολάρια; Άλλοι πληρώνουν 2000.
 •   Με φαγητό ή όχι;
 •   Πηγαίνετε μισθοφόροι στον Χουσεΐν, στον καλύτερο στρατολόγο! 
 •   Ενδιαφέρομαι, στείλε περισσότερες πληροφορίες
 •    Με ενδιαφέρει, υπολόγισε με, πρώτα ο Αλλάχ

Κάλλιστα, οι συγκεκριμένοι ισλαμιστές μπορούν να στρατολογηθούν, με τουρκικό χρήμα, κατά της Ελλάδας, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής διένεξης, ακριβώς όπως συμβαίνει στην Λιβύη, όπου η Άγκυρα πολεμά υπέρ των ισλαμιστών της Τρίπολης.

ΦΩΤΟ unsplash

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...