Με αριστερά τραγούδια νησιώτες είπαν: Στείλτε τους «μετανάστες» στην Κ.Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Έλληνες χορεύουν στους ρυθμούς που τους παίζουν άλλοι...

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Μυτιλήνη.

Αιτία οι υπεράριθμοι παράνομοι μετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά του Αιγαίου, των οποίων οι κάτοικοι είχαν βραβευτεί με διεθνή βραβεία για την προσφορά τους στις ροές μουσουλμάνων που κατέφθαναν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν αρχές των νησιών οι Έλληνες γίνονται σιγά-σιγά μειοψηφία.

Εκτός από την Λέσβο, παράλληλες συγκεντρώσεις διοργανώθηκαν στη Χίο και στη Σάμο, σε συνδυασμό με την γενική απεργία. Μάλιστα, πολλές φορές από τα μεγάφωνα ακούγονταν αριστερά τραγούδια.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς.

Τι ζητούν όμως;

 Στο ψήφισμά τους, ζητούν μεταξύ άλλων «άμεση αποσυμφόρηση» των νησιών του βορείου Αιγαίου, μεταφορά των προσφύγων – μεταναστών «σε χώρους με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης» και κλείσιμο όλων των υπαρχουσών δομών. 

Δεν θέλουν τα κλειστά κέντρα και ζητούν την μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην Κεντρική Ελλάδα. Πρώτα λοιπόν τα κυκλώματα μεταφοράς ανθρώπων έστειλαν παράνομους μετανάστες, μέσω της Τουρκίας στην Ελλάδα, τα νησιά γέμισαν και τώρα ως «λύση» θα σταλούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, ώστε η χώρα μας να μετατραπεί, συν τω χρόνω, σε «πολυπολιτισμική».

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να δημιουργήσει τουλάχιστον τα κλειστά κέντρα και να καταστεί σαφές πως όσοι παράνομοι θελήσουν να μπουν στην χώρα μας, θα απελαθούν.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί