• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μας λένε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;; Ανήλικοι «μετανάστες» ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Έλληνες μαθητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας λένε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;; Ανήλικοι «μετανάστες» ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Έλληνες μαθητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πράγματα αγριεύουν ολοένα και περισσότερο.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Η κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου της Στέλιου Πέτσα, ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες, το σχέδιο κατανομής των μεταναστών στην Ενδοχώρα. Όπως ειπώθηκε θα μεταφερθούν μόνο άτομα που πληρούν το κριτήριο του «πρόσφυγα». Έσπευσαν επίσης να μας καθησυχάσουν λέγοντας πως πρόκειται κυρίως για οικογένειες άρα δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι.

Δυστυχώς, τα ίδια τα γεγονότα διαψεύδουν τις προσδοκίες μας.

Πριν μερικές ημέρες σε σχολείο των Ιωαννίνων, δύο 14χρονοι Έλληνες μαθητές δέχθηκαν άγρια επίθεση από δύο Σύριους μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών.

Τα παιδιά ξυλοκοπήθηκαν ενώ, στο σχολείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αργότερα την ίδια μέρα κλήθηκε σε αυτό η αστυνομία. Παράλληλα, οι δύο Έλληνες μαθητές για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, οι δυο δράστες είναι εξωσχολικοί, που παλαιότερα πήγαιναν στο εν λόγω σχολείο, αλλά αποβλήθηκαν και πλέον κάνουν….τη βόλτα τους σε αυτό τις ώρες των διαλειμμάτων προκαλώντας προβλήματα.

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές καθώς γονείς και κηδεμόνες επιφυλάσσονται να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους, ίσως επειδή φοβούνται αντιδράσεις ΜΚΟ και αριστερών της περιοχής. Ωστόσο στο σχολείο πραγματοποιήθηκε κατάληψη σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να συνδέσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό με μια σύντομη μαρτυρία που έγινε στο EL.gr, από κάτοικο που ζει σε γειτονιά της Αθήνας και εργάζεται σε δημοτικό σχολείο, για τα όσα συμβαίνουν σε αυτό.

Όπως λέει, στο εν λόγω δημοτικό σχολείο, υπάρχει πλήθος Σύρων μαθητών, Αφγανών, Μπαγκλαντεσιανών, Αλβανών και μονάχα ελάχιστα Ελληνόπουλα, ενώ «αν κάποιος περάσει έξω από αυτό κατά το σχόλασμα, πιστεύει πως βρίσκεται στο Ισλαμαμπάντ, με τόσες μαντίλες, κελεμπίες και «μετανάστες» που περιμένουν να πάρουν τα παιδιά τους».

Τονίζει επίσης, πως οι μετανάστες μαθητές, ακόμη και οι Σύροι δείχνουν πάρα πολλές φορές αγριότητα και μίσος κατά των Ελλήνων. Υπάρχουν πολλά επεισόδια, μικρά και μεγάλα, ενώ όπως υποστηρίζει σπάνια κάποιος Έλληνας μαθητής θα βρει το δίκιο του.

Σημειώνει, πως η ίδια κατάσταση με λίγες διαφοροποιήσεις συναντάται και στα γειτονικά σχολεία, είτε αυτά είναι δημοτικά, είτε γυμνάσια και λύκεια. Οι Έλληνες μαθητές βιώνουν τον απόλυτο ρατσισμό, αφού αν γίνει κάτι, ποτέ δεν φταίει ο αλλοδαπός!

Τέλος εκφράζει την ανησυχία της λέγοντας πως σε μερικά χρόνια αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο μεταναστευτικό, το σχολείο θα γίνει…αραβικό.

Τα παραπάνω είναι αφιερωμένα σε εκείνους που λένε όσους δεν θέλουν «μετανάστες» στην περιοχή τους, ρατσιστές, όπως στην περίπτωση του Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσια.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •