• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λέσβος: Μαχαιρώματα μεταξύ παράνομων μεταναστών στη Μόρια

Λέσβος: Μαχαιρώματα μεταξύ παράνομων μεταναστών στη Μόρια

Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σε καυγά μεταξύ παράνομων μεταναστών και «προσφύγων» που «φιλοξενούνται» στο ΚΕΠΑ της Μόριας στη Λέσβο, υποχρέωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης να τρέξουν στον χώρο παραμονής αλλοδαπών για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να συλλάβουν τους δράστες, οι οποίοι βέβαια δεν πρόκειται να έχουν κάποια σοβαρή επίπτωση.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού ένας 27χρονος επιτέθηκε σε έναν 17χρονο αλλοδαπό και τον τραυμάτισε με μαχαίρι, ενώ ταυτόχρονα ένας 22χρονος προκάλεσε τραύματα σε έναν 27χρονο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία προσήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Θα συνεχίσουν πάντως να διαβιούν στην Ελλάδα χωρίς να απελαθούν.