• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η καθημερινότητα της Λέσβου: Κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους – Αυξάνονται οι κλοπές από αλλοδαπούς

Η καθημερινότητα της Λέσβου: Κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους – Αυξάνονται οι κλοπές από αλλοδαπούς

Οι εικόνες καταγράφηκαν από κινητό περαστικού έξω από το παλαιό δημαρχείο Μυτιλήνης μέρα μεσημέρι.

Το Ελληνικό Κράτος, μη μπορώντας να διαχειριστεί ομαλά το μεταναστευτικό πρόβλημα, έχει εγκλωβίσει, περισσότερους από 10.000 μετανάστες στην Λέσβο.

Φαγητά, ποτά, τσιγάρα, κινητά είναι στους άμεσους στόχους τους.

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε στην Προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα έξω από το Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με το lesvospot.

Όπως ακούγεται στο βίντεο μετανάστης νεαρής ηλικίας έκλεψε κινητά ψαράδων μέσα από τα αυτοκίνητα τους και στην προσπάθεια του να διαφύγει τον έκαναν τσακωτό περαστικοί και καταστηματάρχες της γύρω περιοχής..

Οι περαστικοί έχοντας ξαπλώσει κάτω τον μετανάστη, δεν τον αφήνουν να φύγει παρά την προσπάθεια που κάνει ο νεαρός ενώ όπως ακούγεται η αστυνομία που την έχουν φωνάξει έχει καθυστερήσει 10 λεπτά…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά με αρκετή καθυστέρηση στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό μετανάστη, ενώ πάρθηκαν και μαρτυρίες από τους εμπλεκόμενους.

Σημειώνεται πως τα προβλήματα στο νησί λόγω της υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων πληθαίνουν, με τους κατοίκους ούτως ή άλλως να νοιώθουν εντελώς απροστάτευτοι.