• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
  • Η Αστυνομία έδιωξε τους Έλληνες που έφτιαχναν τον Σταυρό – Μουσουλμάνοι παίρνουν θάρρος και κάνουν πορεία σε Λέσβο και Χίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αστυνομία έδιωξε τους Έλληνες που έφτιαχναν τον Σταυρό – Μουσουλμάνοι παίρνουν θάρρος και κάνουν πορεία σε Λέσβο και Χίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν στα νησιά του Αιγαίου, την ώρα που Αρχές διώχνουν τους Έλληνες που θέλουν να ξαναστήσουν τον Σταυρό που γκρέμισαν ισλαμιστές στην Λέσβο.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου από νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα τουλάχιστον 200 μετανάστες που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Μόριας ξεσηκώθηκαν και πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Μυτιλήνη.

Η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου προωθεί σχεδιασμό ώστε να στήσει μπλόκα και να μην φτάσει η πορεία στην πόλη της Μυτιλήνης, ώστε να μην απειληθούν επεισόδια.

Την ίδια ώρα αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε και ομάδα μεταναστών στην Χίο.

Και πώς να μην παίρνουν «αέρα« οι μετανάστες, όταν την ώρα που χριστιανικά σύμβολα στη Λέσβο, καταστρέφονται από φανατικούς ισλαμιστές , οι αρχές του νησιού έρχονται να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα.

Ισλαμιστές κατέστρεψαν, ως γνωστόν, τον Σταυρό, ύψους περίπου δύο μέτρων , στην ακτή Απέλη.

Όταν, όμως, οι κάτοικοι του νησιού αποπειράθηκαν να τον ξαναφτιάξουν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις Αρχές!

Παρεμβαίνοντας, η Κτηματική Υπηρεσία του νησιού, έρχεται – τώρα- να θέσει θέμα παράνομης δόμησης σε ζώνη Αιγιαλού!

«Το αρχικό έργο το οποίο και κατεστράφη από αγνώστους, ήταν εντός Αιγιαλού. Μετά την καταστροφή του, συντάχτηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης και απομάκρυνσης υλικών, το οποίο κοινοποιήθηκε αρμοδίως», ανέφερε η κτηματική Αρχή στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».

«Ήρθε η αστυνομία και τους έδιωξε, τους είπε θα κατασχέσω τα εργαλεία, και σηκωθήκανε τα παιδιά και φύγανε», ανέφερε κάτοικος του νησιού για τους νεαρούς που θέλησαν να επισκευάσουν τον Σταυρό.

Οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν , την καταστροφή χριστιανικών συμβόλων στο νησί τους, που τείνει να γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Δείτε από το 27.31:

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...