• Αρχική
  • Άρθρα
  • Για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο κοριτσιών από κοινωνική δομή κατηγορείται 24χρονος Πακιστανός

Για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο κοριτσιών από κοινωνική δομή κατηγορείται 24χρονος Πακιστανός

Δικογραφία για βιασμό και απόπειρα βιασμού σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου Πακιστανού ο οποίος συνελήφθη για περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών που φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υποθέσεις αφορούν σε μία ανήλικη και μία ενήλικη κοπέλα, οι οποίες φιλοξενούνται στη δομή. Η καταγγελία από την υπεύθυνη της δομής έγινε στις 8 Απριλίου και ανέφερε ότι η ανήλικη της είχε εκφράσει το φόβο της ότι είναι έγκυος καθώς ο κατηγορούμενος την είχε βιάσει σε φιλικό σπίτι. Η δίωξη σε βάρος του 24χρονου ασκήθηκε για την ανήλικη κοπέλα.

Ωστόσο, το νεαρό κορίτσι φέρεται να είπε στην υπεύθυνη ότι ο ίδιος είχε αποπειραθεί πριν κάποιους μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα που ήταν για χρόνια φιλοξενούμενη στη δομή. Η ενήλικη κλήθηκε και έδωσε λεπτομερή κατάθεση για το περιστατικό.

Ο 24χρονος αναζητήθηκε από την Αστυνομία ωστόσο δεν εντοπίστηκε και τελικά συνελήφθη όταν πήγε να δώσει το παρών στην ασφάλεια για άλλη υπόθεση.

Ο νεαρός Πακιστανός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε δίωξη και παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πηγές, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν άσκησε βία στις κοπέλες, ούτε τις περιόρισε σε κάποιο χώρο. Υποστηρίζει δηλαδή ότι τα δύο κορίτσια είχαν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

cretalive.gr