«Εξελίξεις στο Πολεμικό ναυτικό»: Που πάνε τα αρματαγωγά; Αποκαλυπτικές εικόνες, στις οθόνες σας (Βίντεο)

Κάποτε λέγαμε το εξής: Που πάνε τα άρματα; Αυτό άλλαξε λίγο και τώρα λέμε: Που πάνε τα αρματαγωγά;

Πολλοί θα θεωρήσουν ότι «πάμε για πόλεμο». Αυτό έρχεται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου όταν ακούει για άρματα και για…αρματαγωγά. Λογικό να πηγαίνει εκεί το μυαλό των καθημερινών ανθρώπων. Ευτυχώς δεν πάμε για πόλεμο, αλλά σίγουρα αυτά που θα διαβάσετε δεν θα σας αρέσουν.

Μεγάλη επιχείρηση «έστησε» η Ελλάδα. Αλλοδαποί επιβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν με αρματαγωγά. Η Σάμος πρέπει να αποσυμφορηθεί. Για αυτό τα αρματαγωγά έπιασαν δουλειά. Φυσικά, όλα τα πληρώνει ο λαός μέσω των φόρων. Και τα αρματαγωγά και τα καύσιμα και όλα.

Τι δήλωσε ο κ.Βίτσας: «Πιλοτική επιχείρηση η οποία θα συνεχιστεί, αν επιτύχει, ως κανονική δραστηριότητα. Μας έβγαλε και ορισμένα συμπεράσματα για τα άλλα τα νησιά».

Κάντε κλίκ ΕΔΩ και δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι μετανάστες μεταφέρθηκαν από την Σάμο στον Πειραιά, επειδή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Επίσης, στην Σάμο θα λειτουργήσει νέα δομή φιλοξενίας μεταναστών, στην οποία ο αριθμός των μεταναστών δεν θα είναι μεγαλύτερος από την χωρητικότητα της δομής.

Απορίες: Τους ευάλωτους Έλληνες τα αρματαγωγά τους μεταφέρουν από τα νησιά στον Πειραιά κλπ; Τους ευάλωτους Έλληνες, η κυβέρνηση τους δίνει δωρεάν φαγητό, νερό και διαμονή; Τους ευάλωτους Έλληνες, τελικά τους δίνει κανένας σημασία;

Απλές οι απορίες! Το θέμα είναι αν θα λυθούν.

Photo:pexels

  • 100
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...