Έκκληση περιφερειάρχη Αιγαίου! «ΜΑΤ εναντίον Ελλήνων στα νησιά» με την Τουρκία να χαμογελά

Έκκληση του περιφερειάρχη Αιγαίου...

Τα νησιά μας πνίγονται και η κατάσταση πρέπει να ομαλοποιηθεί σύντομα, πριν η Τουρκία αποφασίσει να στείλει ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους «μετανάστες».

Μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου,  Κώστας Μουτζούρης, γνωστοποίησε την σύνθεση, από πλευράς των κατοίκων των νησιών, ομάδων περιφρούρησης, προκειμένου να εμποδίσουν την επίταξη εκτάσεων και ακινήτων για την δημιουργία κέντρων φύλαξης «μεταναστών».

«Θα είναι καταστροφικό να υπάρξει σύγκρουση πολιτών με ματ» ανέφερε.

«Πρέπει να συζητήσουμε με την κυβέρνηση. Αλλά δεν είναι δυνατόν να συζητάμε κάτω από συνθήκες πολέμου που δημιουργούν η επίταξη αλλά οι πράξει νομοθετικού περιεχομένου», συμπλήρωσε ο περιφερειάρχης και ξεκαθάρισε: «Η κυβέρνηση μας ανακοίνωσε μονομερώς πως θα γίνουν επιτάξεις. Θέλουμε να συζητήσουμε αλλά ήρεμα».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, μιλώντας στο OPEN TV, δήλωσε πως στην Χίο ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των παράνομων μεταναστών.

«Η δομή που θέλουν να φτιάξουν θα χωράει μόνο 7.000 άτομα. Απ’ έξω θα είναι άλλοι τόσοι. Η νέα κατάσταση είναι χειρότερη», υπογράμμισε.

Η απόγνωση στην οποία έχει οδηγηθεί ο πληθυσμός των νησιών του Β. Αιγαίου είναι το αποτέλεσμα του πολυετούς μαρτυρίου που υφίσταται εξαιτίας των συνεχιζόμενων ροών «προσφύγων και μεταναστών». Η εν λόγω πραγματικότητα έχει εκμηδενίσει τις αντοχές του σε οποιοδήποτε «νέο μέτρο» με ρητορική «επίταξης εκτάσεων για την δημιουργία κλειστών κέντρων υποδοχής».

Η εικόνα ΜΑΤ εναντίον Ελλήνων με τους «μετανάστες» και την Τουρκία να παρακολουθούν, με χαμόγελο, πρέπει να αποφευχθεί.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...