Είδηση ΣΟΚ από τη Γερμανία- Χτυπάει άμεσα καμπανάκι κινδύνου και για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Γερμανικό Spiegel, δημοσιεύτηκε μια είδηση, που όπως οι περισσότερες, πέρασε στα ψιλά.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να αναφέρεται στη Γερμανία, ωστόσο αφορά άμεσα κι εμάς!

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό λοιπόν, η Γερμανία θα χρειάζεται ετησίως τουλάχιστον 260.000 μετανάστες τα επόμενα 40 χρόνια για να καλύψει τις ανάγκες της οικονομίας της, σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Μπέρτελσμαν (Bertelsmann Stiftung)

Έχουν ήδη ληφθεί υπόψη μια (ενδεχόμενη) αύξηση του ποσοστού γεννήσεων όπως επίσης και η αύξηση της συμμετοχής τόσο των γυναικών όσο και ανδρών στο εργατικό δυναμικό. «Αλλά ακόμα και αν άνδρες και γυναίκες εργάζονται τις ίδιες ώρες και εισαγόταν στη Γερμανία η συνταξιοδότηση στα 70, η ζήτηση δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από το εγχώριο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό», όπως αναφέρεται στην έκθεση του Ιδρύματος Μπέρτελσμαν (Bertelsmann Stiftung).

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία βασίζονται σε υπολογισμούς του Ινστιτούτου Έρευνας για την Απασχόληση (IAB) και του Πανεπιστημίου του Κόμπουργκ (Coburg) και φτάνουν μέχρι το 2060, η Γερμανία θα χρειαστεί κυρίως περισσότερους ειδικευμένους εργαζόμενους από τρίτες χώρες, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.).

Ο νόμος περί μετανάστευσης, ο οποίος δρομολογήθηκε πριν από τα Χριστούγεννα από τη γερμανική κυβέρνηση, πρέπει επομένως να ψηφιστεί γρήγορα, κατά το ίδρυμα Μπέρτελσμαν.

Αυτή ήταν η είδηση.

Πόσο πιστεύετε ότι διαφέρουμε από τη Γερμανία;

Μήπως στη χώρα μας δεν έχουν περάσει εκατομμύρια παρανόμων και μη μεταναστών που παίρνουν «αβέρτα» και μαζικά επιδόματα, δεν πληρώνουν φόρους και με τις ευλογίες του αριστερού κράτους μπορούν και να ψηφίζουν, στηρίζοντας τους…ευεργέτες τους;

Την τελευταία 8ετία το ήδη υπαρκτό πρόβλημα της εν Ελλάδα υπογεννητικότητα διογκώθηκε σε επικίνδυνο βαθμό.

Το 2009, λίγο πριν το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης , καταγράφονταν 118.000 γεννήσεις στην χώρα. Ο αριθμός αυτός έκτοτε υποχώρησε σταθερά, υπερβαίνοντας κατά πολύ τον αριθμό των θανάτων. Το σύνολο των γεννήσεων το 2017, ήταν μάλιστα 88.500, το χαμηλότερο στο αρχείο καταγραφών.

«Θα έχουμε λιγότερες και λιγότερες γεννήσεις στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες», λένε καθηγητές Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων .

Ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες; Μα φυσικά οι μετανάστες που κατά εκατομμύρια έχουν ήδη έρθει και θα συνεχίσουν να έρχονται στη χώρα μας! Αυτοί επιδοτούνται, αυτοί περιθάλπονται δωρεάν, αυτοί γεννούν!

Όσον αφορά τις παραδόσεις της χώρας μας, όπως και αυτές της Γερμανίας, και όλων των χωρών της Ε.Ε, θα περάσουν στην ιστορία, αφού δεν είναι αποδεκτές από τους μετανάστες που έχουν τα δικά τους ήθη και έθιμα, τα οποία δεν έρχονται να συμβιώσουν με εκείνα των χωρών στις οποίες πηγαίνουν, αλλά αντίθετα τα αντικαθιστούν, πολλές φορές με τη βία.

Θυμηθείτε: Ανατριχιαστική πρακτική, στο Ηνωμένο Βασίλειο – Δεν θα πιστέψετε τι θα διαβάσετε

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Μυτιλήνη, όπου σε ένα χωριό υπήρχε ένας τεράστιος τσιμεντένιος σταυρός. Μετά την «άλωση» του νησιού από μετανάστες κάθε λογής, δια των ΜΚΟ ακούστηκε ότι ο σταυρός ενοχλεί και καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει η ΜΚΟ:

«Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι ( προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες ) να προσέρχονται για κολύμβηση . Η πράξη αυτή είναι παράνομη , αντιαισθητική ( θυμίζει τάφο ) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού , σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.


Οι ντόπιοι εννοείται αγνόησαν τη ΜΚΟ και λίγες μέρες μετά ο σταυρός βρέθηκε όλως τυχαίως γκρεμισμένος, Αυτό έγινε πριν μερικούς μήνες. Πρόσφατα που Έλληνες έφτιαξαν έναν εξίσου γιγαντιαίο νέο σταυρό για να τοποθετηθεί στο μέρος που βρισκόταν ο προηγούμενος, όταν έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής μέσα σε φορτηγό, τον περίμενε…η αστυνομία, όπου και τον πήρε μεταφέροντας τον σε μια αποθήκη. Μέχρι σήμερα εκεί βρίσκεται κλειδωμένος. Δεν πρέπει να στηθεί για να μην προκαλεί τους μετανάστες.

«Μάχη» για το γιγαντιαίο Σταυρό στη Μυτιλήνη: Η αστυνομία απέτρεψε και πάλι την τοποθέτηση του- Τι συνέβη;

Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που το τζαμί στο Βοτανικό ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του, κάνοντας την αρχή για να ζητήσουν μετά σε κάθε μέρος της Ελλάδας να χτιστεί τζαμί.

Εμάς όμως, τους Έλληνες ή τους πολίτες κάθε ευρωπαϊκής χώρας που πηγαίνουν μετανάστες, δεν μας ρωτάνε για τον αν μας αρέσουν τα πολλές φορές βάρβαρα έθιμά και παραδόσεις τους, όπως η εφαρμογή του νόμου της Σαρία. Αν όμως αυτοί οι μετανάστες δεν αρέσκονται σε κάτι στη χώρα «φιλοξενίας» τους, η φωνή τους γίνεται ακουστή από τις ΜΚΟ, τις αριστερές κυβερνήσεις και τους μαρμελαδοποιημένους εγκεφάλους που όπως στη Φινλανδία φώναζαν REFUGEES WELCOME, και τώρα προσπαθούν κακήν-κακώς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα νομοθετώντας εναντίον των μεταναστών και των βάρβαρων εθίμων τους.

Στην περίπτωση μάλιστα που συναντήσουν «αντίσταση», στην επιβολή των παραδόσεών τους, τότε εφαρμόζουν το νόμο του Ισλάμ που λέει «έχετε δικαίωμα να κάνετε οτιδήποτε στους άπιστους για να εδραιώσετε το Ισλάμ». Και αυτό κάνουν στην πράξη, βιάζοντας γυναίκες που ντύνονται ενάντια στα πρότυπα του Ισλάμ, δολοφονώντας οπαδούς άλλων θρησκειών, κάνοντας πλιάτσικο κτλ.

Ακούστε το σχέδιο αντικατάστασης μας με μετανάστες από τα χείλη του υπηρέτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, παγκοσμιοποιητή Τζόρτζ Σόρος:

Το ίδιο λέει και η Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ, τυχαίο;


Υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως. Κυβερνήσεις, όπως αυτή της Ουγγαρίας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, που έχουν ηγέτες που δεν βρίσκονται στο πλευρό της αριστερόστροφης Νέας Τάξης Πραγμάτων αλλά είναι πιστές στις αξίες και τις αρχές της Εθνικής Δεξιάς που θέλει ισχυρά έθνη κράτη με ενίσχυση του εγχώριου πληθυσμού, στηρίζοντας τις οικογένειες που γεννούν παιδιά.

Θυμηθείτε: ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Καταγγέλλουν ανοιχτά τον Κομμουνισμό της Νέας Εποχής που καταργεί τα κράτη και αλλάζει τους πληθυσμούς – Ελπίδα και για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμείς αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στην αγκαλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουμε αριστερή κυβέρνηση και κινδυνεύουμε να γίνουμε, αυτό που στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν παράδεισο, μια χώρα σαν τη Βενεζουέλα.

Αν στις επόμενες εκλογές, οι Έλληνες δεν κόψουν τις ανοησίες της επιλογής μικρών κομμάτων ώστε να βγει αυτοδύναμη η σαφώς πιο πατριωτική ΝΔ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα σε όλα τα επίπεδα.(φώτο: Pexels)
Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...