Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό τον 43χρονο και συνεπιβάτη αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.
Παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απότομη αλλαγή του καιρού: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι εποικοδομητικές συνομιλίες Ρωσίας- ΗΠΑ στο Μαϊάμι θα συνεχιστούν σήμερα
- “Ενεργή Μάχη”: Οι δέκα βασικές αλλαγές που προωθούνται στο νέο ν/σ της Πολιτικής Προστασίας
- Ο… “ειρηνοποιός” Ερντογάν αυτοδιαψεύστηκε στην ίδια του την ομιλία
- Σαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχει χρόνος για κάθε ηγετίσκο της Ε.Ε. να «αλλάξει γνώμη» για τον Πούτιν
- Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Οι έμποροι ελπίζουν οι γιορτές να λειτουργήσουν «διορθωτικά»
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι πάνω από 130χιλ. Αμερικανούς
- Οι ΗΠΑ κατάσχουν δεξαμενόπλοιο της Βενεζουέλας, που καταγγέλλει «κλοπή», vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου









