Εδώ φέρνουν ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! Κικίλιας για Ουκρανούς: «50χιλ. θα δουλέψουν σε βιομηχανία και τουρισμό», vid

Έχουν πάρει φόρα...

Δίχως να έχει καταλαγιάσει ο ντόρος από τις απίστευτες δηλώσεις Μηταράκη για τους 144.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ εργάτες που χρειάζεται η Ελλάδα, νέα υπουργική τοποθέτηση έχει προκαλέσει αίσθηση.

Σειρά είχε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ουκρανό πρέσβη στην Ελλάδα δήλωσε τα εξής:

«Συνομίλησα με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα Σεργκέι Σουτένκο, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς διαγνώστηκε με Covid.

Του εξέφρασα την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον ουκρανικό λαό, σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η Ουκρανία και, κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, τη στήριξη που θέλουμε να δώσουμε.

Ήδη δεχόμαστε πρόσφυγες από την Ουκρανία, Έλληνες της διασποράς, Πόντιους και Ουκρανούς πρόσφυγες, στους οποίους με γρήγορες διαδικασίες, σε συνεννόηση με τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, εκτός από άδεια παραμονής και φροντίδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και τη δυνατότητα εργασίας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίζει να δώσει άδεια παραμονής για ένα συν ένα έτη. Εμείς θέλουμε να ζήσουν αξιοπρεπώς στη χώρα μας και τους δίνουμε τη δυνατότητα να μπορέσουν να εργαστούν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 Πέρυσι μας έλειψαν 50.000 θέσεις εργασίας, είχαμε παραπάνω προσφορά για 50.000 θέσεις εργασίας που δεν καλύφθηκαν από την εγχώρια αγορά».

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες που ελέω κορωνοχούντας αλλά και οικονομικής κρίσης χάνουν τις δουλειές τους θα «βολευτούν» με κρατικά ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ;;;

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί