• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έχουν αποθρασυνθεί! Αλγερινός συνελήφθη να κυκλοφορεί με σιδερολοστό στη Ροδόπολη Σερρών! – ΒΙΝΤΕΟ

Έχουν αποθρασυνθεί! Αλγερινός συνελήφθη να κυκλοφορεί με σιδερολοστό στη Ροδόπολη Σερρών! – ΒΙΝΤΕΟ

«Η πρώτη ημέρα του χρόνου σημαδεύτηκε από ένα άσχημο περιστατικό στην Ροδόπολη»

δηλώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Μπελελής.

Σύμφωνα με τον κο κύριο Μπελελή ένας ανήλικος Αλγερινός που διαμένει σε ξενοδοχείο των Ποροΐων κυκλοφορούσε στην Ροδόπολη με έναν σιδερολοστό στο χέρι προσπαθώντας να σπάσει ή να διαρρήξει αυτοκίνητα

«Αν και η πρώτη μέρα του νέου έτους, σημαδεύτηκε με ένα ακόμα άσχημο περιστατικό στο χωριό μας. Ο γνωστός σε όλους μας πλέον “ανήλικος ” Αλγερινός πιάστηκε να περιφέρεται σε δρόμους του χωριού μας με σιδερολοστό προσπαθώντας να σπάσει ή κλέψει αυτοκίνητα και γενικότερα να προκαλέσει φθορές στις περιουσίες μας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του χωριού.

«Ευτυχώς πιάστηκε εγκαίρως από αστυνομικούς του Α.Τ. Ποροιων τους όποιους ευχαριστούμε για την άμεση επέμβαση τους. Αλλά και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εφόσον οδηγείται στον εισαγγελέα και πάλι αφήνεται ελεύθερος; Και η Μ.Κ.Ο. που τους έχει υπό την προστασία της δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να φύγει από την συγκεκριμένη δομή. Παρακαλώ τους κατοίκους του χωριού να προσέχουν διότι δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να συμπεριφερθεί κυρίως όταν βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών. Σαν Τοπική Κοινότητα Ροδόπολης, θα προβούμε σε εγγραφή διαμαρτυρία προς την εισαγγελία Σερρών αλλά και προς τον υπεύθυνο της δομής ανηλίκων που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ρεφανιδη» κατέληξε ο πρόεδρος της Ροδόπολης.

Δείτε τι είπε για το θέμα αυτό, στο Κεντρικό Δελτίο του Επιλογές, ο κος Μπελελής:

(Από epilogestv)