Διευκρινίσεις από το Πακιστάν μετά τη «βόμβα» με τους 500χιλ. εργάτες γης!!

Ο Πακιστανός Υπουργός, Jawad Sohrab, προέβη σε νέα ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος ξανά στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και στο θέμα των εργατών γης.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα περί αιτήματος από την Ελλάδα μισού εκατομμυρίου εργατών γης, ο Πακιστανός αξιωματούχος σημείωσε τα εξής:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία ούτε καν συνεννόηση μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ είχαμε διερευνήσει το ενδεχόμενο μελλοντικής μας συνεργασίας. Σε προσωπική σημείωση, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και τη διάνοια του κ. Γεωργιάδη να συλλάβει νέες δυνατότητες για τη χώρα του».

Ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε:

Ευχαριστώ τον Ομόλογο μου από το Πακιστάν @JawadSohrab για την αναγκαία διευκρίνισή του, στην χθεσινή του ανάρτηση. Πολλοί μόνιμοι επικριτές μου έσπευσαν να την χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία νέων κατηγοριών εναντίον για κάποια δήθεν κρυφή συμφωνία…όσο και να ψάχνετε πάντα σας λέω την αλήθεια. Ομολογώ πάντως ότι και εμένα ο κ. Jawad μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως δημόσιος λειτουργός με μεγάλες ικανότητες.

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί