• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν φαντάζεστε τι ζητάνε τώρα οι… «μετανάστες» από τους Έλληνες – Εικόνες από το Σύνταγμα που πρέπει να συνηθίζουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν φαντάζεστε τι ζητάνε τώρα οι… «μετανάστες» από τους Έλληνες – Εικόνες από το Σύνταγμα που πρέπει να συνηθίζουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα γίνεται… «πολυπολιτισμική», θέλουμε δεν θέλουμε.

Και όχι μόνο αυτό! Οι παράνομοι μετανάστες ΑΠΑΙΤΟΥΝ επιδόματα στέγασης και όχι μόνο.

Χθες Τετάρτη, στο Σύνταγμα, οι περιβόητοι «πρόσφυγες και μετανάστες» πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στο πλάι τους φυσικά αριστερές διεθνιστικές οργανώσεις.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής κυβέρνησης για έξωση οικογενειών προσφύγων, που ζουν το τελευταίο διάστημα σε σπίτια που νοικιάζει για αυτόν τον σκοπό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

«Η κατοικία δεν είναι προνόμιο είναι δικαίωμα», έγραφαν τα πλακάτ και τα πανό στα ελληνικά, αραβικά και αγγλικά.

Ζητούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και αφού δεν πληρώνει πια ο Ο.Η.Ε. να πληρώνει το Κράτος την διαμονή και την διαβίωσή του, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Ζητούν εργασία, κοινωνική ένταξη, μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών, πρόνοια, παιδεία και ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ:

«Η στέγαση, όπως και άλλες μορφές ένταξης και πρόνοιας αποτελούν υποχρέωση του κράτους, οι οποίες πρέπει να εκπληρώνονται χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, τους μεσάζοντες και τις ΜΚΟ, για τους άστεγους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες».

Βασικά αιτήματα τους, σύμφωνα με τους αριστεριστές που τους στηρίζουν, είναι τα εξής:

  • Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς πλήρες δικαίωμα στην στέγαση, την εργασία, τις μονάδες ψυχικής υγείας, φροντίδας και πρόνοιας.
  • Πλήρης και σταθερή στέγαση των προσφύγων σε κατοικίες μέσα στις πόλεις και τις γειτονιές μας.
  • Η στέγαση είναι θεμελιώδες δικαίωμα για όλους – ντόπιους, μετανάστες, πρόσφυγες. Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς στέγη. Η στέγαση όλων, είναι υποχρέωση του κράτους, η οποία πρέπει να εκπληρωθεί χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, μεσάζοντες, ΜΚΟ κτλ.  Ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων στα δημόσια σχολεία στα πρωινά τμήματα.

Με μία φράση, μας λένε «κόψτε τον λαιμό σας να μας «σπιτώσετε» στις γειτονιές σας, να μας βάλετε στα σχολεία των παιδιών σας, να μας εντάξετε στην κοινωνία, να μας φροντίσετε.

Τι κι αν η Ελλάδα δεν αντέχει τέτοιες καταστάσεις, ούσα καθημαγμένη από την φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι οδηγίες είναι σαφείς: «Η Ελλάδα αλλάζει»…

Μετατρέπεται σε φτωχοποιημένη «πολυπολιτισμική» χώρα όπου ντόπιοι και αλλοδαποί απαιτούν να τους συντηρεί το αριστερόστροφο Κράτος, το οποίο, για να το επιτύχει αυτό, ξεζουμίσει την μεσαία τάξη των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

ΦΩΤΟ: eurokinissi