Όπως ανέφερε ο υπουργός, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπάρχουν από την πλευρά της τουρκίας προκλήσεις στα σύνορα και η ελληνική κυβέρνηση είναι «απόλυτα ψύχραιμη».
Ο κ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι η Ελλάδα κατάφερε να γίνει «σύμβολο της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων» και πως στον Έβρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού, της Frontex. Είπε επίσης ότι με την πρόσληψη ακόμη 400 νέων συνοριοφυλάκων που έχουν όπως είπε δρομολογηθεί «πιστεύω ότι η πραγματικότητα της μεθορίου θα είναι πολύ καλύτερη».
Αναφερόμενος στις προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας περιπολίες αστυνομικών. Ανακοίνωσε ότι υπάρχει ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της αστυνομίας.
Επισήμανε ότι επί 10 χρόνια η αστυνομία έμεινε χωρίς νέες προμήθειες και πως συνολικά από την προηγούμενη χρονιά αλλά το τρέχον έτος αγοράστηκαν 1.500 αστυνομικά αυτοκίνητα.
(Από skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή