• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Χρησιμοποιείτε τρένο και μετρό; Ετοιμαστείτε για τεράστια αλλαγή εξαιτίας της… «πολυπολιτισμικότητας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρησιμοποιείτε τρένο και μετρό; Ετοιμαστείτε για τεράστια αλλαγή εξαιτίας της… «πολυπολιτισμικότητας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χώρα μας αλλάζει, κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Οι εκατοντάδες χιλιάδες «μετανάστες», όπως έγινε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έφεραν μαζί τους τον δικό τους «πολιτισμό». Αρχικά ξεκινώντας από τη Μυτιλήνη και τα υπόλοιπα νησιά, όπου πλέον λίγα πράγματα θυμίζουν τον παλιό τους «εαυτό».

Η νέα «κουλτούρα» αφήνει τα σημάδια της παντού και εξαπλώνεται προς κάθε κατεύθυνση μέσα στη χώρα μας. Αραβικές επιγραφές επάνω σε πόρτες και πινακίδες, γκρεμισμένα εκκλησάκια, και φυσικά δεκάδες καταγγελίες για κλοπές, σεξουαλικές επιθέσεις, ληστείες και ξυλοδαρμούς σε κάθε τόπο της χώρας, ιδίως στα νησιά και τον Έβρο.

Με τις μαζικές μεταφορές «μεταναστών» στην ενδοχώρα, οι ενδείξεις αυτού του πολιτισμού γίνονται ορατές και εκεί. Ωστόσο αυτός ο «πολιτισμός» έχει κάποια κουσούρια.

Πρώτον καταστρέφει αντί να δημιουργεί και δεύτερον θέλει να επιβληθεί και όχι να συνυπάρξει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θέλει να γκρεμίσει τις ελληνορθόδοξες παραδόσεις του τόπου και να ιδρύσει ένα νέο καθεστώς.

Αποκορύφωμα της επεκτατικής αυτής τάσης του, αποτελεί η Πακιστανική πορεία που έγινε εν τω μέσω των Χριστουγέννων, μπροστά στην Ελληνική Βουλή, με αίτημα να τιμωρηθεί παραδειγματικά Έλληνας που εξύβρισε το Ισλάμ και τον Μωάμεθ. Σε αυτή, όπως σας ενημερώσαμε εκτενώς με άρθρο μας, εκατοντάδες Πακιστανοί και όχι μόνο, υπό αραβικές ιαχές, διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια Ελλήνων και τουριστών.

Όπως είπαν κατά τη διάρκεια της πορείας «Θα σέβεστε το Ισλάμ και τον προφήτη». Ωστόσο οι ίδιοι δεν σέβονται τις παραδόσεις και τα πιστεύω των Ελλήνων και της χώρας στην οποία φιλοξενούνται. Το ίδιο έγινε αντίστοιχα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου πήγαν.

Έτσι, βλέπουμε την πατρίδα μας να αλλάζει δίχως να μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό, αφού το διεθνές δίκαιο και οι επιτάσσεις του ΟΗΕ μας έχουν δεμένους «χειροπόδαρα» και μας επιτρέπουν να κάνουμε μόνο μερικές διορθωτικές κινήσεις.

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να παραδειγματιστούμε από όσα έγιναν και γίνονται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που πήγαν «μετανάστες», γιατί με μαθηματική ακρίβεια, αυτά θα ακολουθήσουν και εδώ κατά την…«ενσωμάτωσή» τους.

Μέσα στις επερχόμενες αλλαγές, είναι πολύ πιθανό, να βρίσκεται και αυτό που θα δείτε παρακάτω, το οποίο συμβαίνει σήμερα στη Γαλλία, που επίσης αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τους «μετανάστες».

Όπως μπορείτε να δείτε, στο Μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας, για λόγους ασφαλείας των γυναικών όπου μπαίνουν γυναίκες απαγορεύεται η είσοδος στους άνδρες μετανάστες! Πληροφοριακά, αυτό συμβαίνει- ή μάλλον ως τώρα συνέβαινε- μόνο στις μουσουλμανικές χώρες.

Δείτε ορισμένα σχόλια που έκαναν χρήστες του Facebook μπροστά το παραπάνω θέαμα:

«Κάθε βαγόνι από δύο τρεις αστυνομικους φαντάσου τι γίνεται.Αυτό ισχύει και στο Ντουμπάι. Υπάρχει βαγόνι πού είναι μόνο για γυναίκες.

«Τα κατάφεραν λοιπόν, είναι μία δική τους νίκη…»

«Απαράδεκτο.Αυτά γίνονται στις ισλαμικες χώρες όπως το Ντουμπάι και έχω προσωπική εμπειρία. Εκεί ξεχωρίζουν τους άντρες με τις γυναίκες σε διαφορετικά βαγόνια Καλά θα κάνουν οι ελλαδιτες να ψάξουν και να μάθουν Θα τα πάθετε και στην Ελλάδα Θα σας τα φέρουν σταδιακά και εσείς θα τα αποδεχθείτε.Ξυπνήστε».

«Πριν μερικα χρονια εζησα τον διαχωρισμο των βαγονιων σε …Αρρενων και Θηλεων , στη Αλεξανδρεια της Αιγυπτου .Καλως τα δεχθηκαν οι Γαλλοι , Κυριακη κοντη γιορτη και για τους υπολοιπους».

Τα σχόλια δικά σας.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...