Παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται από το ένα σημείο της Ελλάδας στο άλλο, άλλοι παίρνουν άσυλο, άλλοι εξαφανίζονται, άλλοι τοποθετούνται σε συγκεκριμένους καταυλισμούς.
Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στην χώρα μας.
Κάποιοι «χάνονται» είπε ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών, Λεωνίδας Σπύρος, αφήνοντας άναυδο τον δημοσιογράφο. Η Πολιτεία από την πλευρά της, το μόνο που κάνει είναι το ότι έχει διαμηνύσει πως όταν ένας αλλοδαπός δεν γυρνά μετά από τρεις ημέρες, να ανακοινώνεται απλά από τις Αρχές ότι δεν επέστρεψε.
Η δήλωση έγινε με αφορμή την μεταφορά 70 αλλοδαπών από τα Γρεβενά στο Κλειδί Σερρών αυξάνοντας τον αριθμό των φιλοξενούμενων στους 400.
Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές, ο πρόεδρος του Προμαχώνα, Λεωνίδας Σπύρος, τονίζει ότι ο αριθμός των μεταναστών στο Κλειδί αυξομειώνονται, άλλοι παίρνουν άσυλο και φεύγουν, άλλοι “εξαφανίζονται”.
Δείτε από το 1.25:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
- Σαουδική Αραβία: Νέο ρεκόρ με 356 εκτελέσεις καταγράφηκε το 2025 στη χώρα
- Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό
- ΥΠΕΞ: Συγχαρητήρια στην Κύπρο για την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
- Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας
- Δύο νέες δομές για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική μας φωτίστηκε απ’ άκρη σ΄ άκρη για να υποδεχθεί το 2026 με ένα μοναδικό υπερθέαμα»
- Κίνα: Πρωτοχρονιάτικο σόου με χορογραφίες από… ανθρωποειδή, vid
- Η θρυλική Diana Ross μάγεψε με την εμφάνισή της στην Times Square – Η εντυπωσιακή μπάλα! vid
- Τι ξεφορτώνουν συνεχώς ρωσικά μεταγωγικά στο Ιράν; Video









