• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αποκάλυψη-«βόμβα»: Η Τουρκία μας στέλνει αλλοδαπούς με «ποινικό προφίλ» – Νέα επεισόδια στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Η Τουρκία μας στέλνει αλλοδαπούς με «ποινικό προφίλ» – Νέα επεισόδια στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Επικίνδυνους αλλοδαπούς με «ποινικό παρελθόν» στέλνει κατά προτεραιότητα η Τουρκία στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα κορυφαία κυβερνητική πηγή αποκάλυψε πως πολλοί από τους «μετανάστες» που στέλνει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία στον Έβρο έχουν αναπτύξει κατά καιρούς παραβατική συμπεριφορά.

Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για άνοιγμα όλων των κλειστών κέντρων στην Τουρκία τα οποία και φιλοξενούν κατά βάση αλλοδαπούς με βεβαρημένο ποινικό προφίλ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, με την πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων να είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας και με «ποινικό παρελθόν».

Επομένως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως είναι «έτοιμοι για όλα».

.

Δείτε στο 8:00 το επίμαχο σημείο:

.

Ο κίνδυνος, αν και εφόσον περάσουν στην ελληνική ενδοχώρα θα είναι τεράστιος.

Είναι αυτοί που επιχείρησαν νωρίτερα σήμερα να κόψουν τα συρματοπλέγματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα φωνάζοντας ταυτόχρονα «Αλλάχου ακμπάρ»:

Την ίδια στιγμή η κατάσταση στις Καστανιές Έβρου παραμένει έκρυθμη.

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν και νέα επεισόδια ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και αλλοδαπούς, με τους τελευταίους μάλιστα να εκτοξεύουν μέχρι και φλεγόμενα ξύλα εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών.

(φωτο:eurokinissi)