Απειλεί για τον Χαφτάρ ο Ερντογάν – Έτοιμος να στείλει «ορδές μουσουλμάνων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «μεγάλο όπλο» της Τουρκίας τείνει να ενεργοποιηθεί...

Λίγο πριν την διάσκεψη του Βερολίνου, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, οργισμένος από την κίνηση της Ελλάδας να φέρει στην Αθήνα τον στρατάρχη Χάφταρ, εχθρό δικό του και του συμμάχου του στην Λιβύη, πρωθυπουργού, Φαγιέζ αλ Σάρατζ, απειλεί την Ευρώπη και κατ’ επέκταση την Ελλάδα, με τους παράνομους μετανάστες, τους οποίους μπορεί να στείλει ανά πάσα στιγμή.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη, Γερμανία, όπως μεταδίδει το τουρκικό Πρακτορείο Anadolu, ο «σουλτάνος» εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση κατά του επικεφαλής του Εθνικού Λιβυκού Στρατού (LNA) Χαλίφα Χαφτάρ, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, αυτή την φορά.

Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει ολόκληρη την Ευρώπη, πως αν δεν στηρίξει τον πρωθυπουργό των ισλαμιστών της Λιβύης, τότε θα έχει σημαντικά προβλήματα, δείχνοντας μεταναστευτικό και τρομοκρατία.

Στρεφόμενος προς την Ευρώπη προειδοποίησε ότι θα αντιμετωπίσει νέα προβλήματα και απειλές «αν η καταρρεύσει η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης», με την οποία έχει υπογράψει το παράνομο μνημόνιο, το οποίο «σβήνει» κομμάτι της Ελληνικής ΑΟΖ.

«Τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο ISIS και η Αλ Κάιντα, που χάνουν στρατιωτικά σε Συρία και Ιράκ, θα βρουν γόνιμο έδαφος για να επιστρέψουν», συμπλήρωσε.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί λοιπόν το «καλύτερό της όπλο»: Τις ορδές μουσουλμάνων, οι οποίες περνούν πρώτα από την Ελλάδα. Σε αυτές κρύβονται τούρκοι πράκτορες και ισλαμιστές σφαγείς.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί