• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανήκουστο: Μουσουλμανική πορεία στη Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα-Να τιμωρηθεί ο άπιστος-«Θα σέβεστε το Ισλάμ και τον προφήτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανήκουστο: Μουσουλμανική πορεία στη Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα-Να τιμωρηθεί ο άπιστος-«Θα σέβεστε το Ισλάμ και τον προφήτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα και ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Το περιστατικό με τον Έλληνα που έβρισε το Ισλάμ και τον Μωάμεθ λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Παρά το ότι συνελήφθη και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όπως το EL.GR σας είχε ενημερώσει, η Πακιστανική κοινότητα, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στην Ελληνική Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.

Επικεφαλής της πορείας ήταν ο Ασλάμ, ο πρέσβης του Πακιστάν στη χώρα μας, ενώ πίσω του πολλοί Πακιστανοί και όχι μόνο έδωσαν το παρόν, εκφράζοντας το αίτημά τους, που όπως λένε είναι «να τιμωρηθεί» ο Έλληνας «άπιστος» που προσέβαλε «τον προφήτη και το Ισλάμ».

Το Facebook της Πακιστανικής Κοινότητας έγραψε: Η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο και κατέληξε στην Βουλή, απαιτώντας ότι ο προφήτης μας ποτέ δεν θα δεχθεί την ανομία και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ένοχος θα δικαστεί αυστηρότατα.

Θυμίζουμε, πως το περιστατικό που έγινε αφορμή να πραγματοποιηθεί η εν λόγω πορεία, δεν έχει διαλευκανθεί από τις αρχές. Δεν ξέρουμε δηλαδή αν πράγματι ο Έλληνας έβρισε το Ισλάμ για να προκαλέσει ή όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, προσπάθησαν να τον κλέψουν και κατόπιν τον ξυλοφόρτωσαν.

Ωστόσο αφήνουμε το δέντρο και κοιτάμε το δάσος. Η Ελλάδα αλλάζει. Πλέον βλέπουμε πρωτοφανείς εικόνες στη χώρα μας. Εικόνες που δυστυχώς -και μακάρι να διαψευστούμε- θα χειροτερεύουν μέρα με την ημέρα.

Γινόμαστε μάρτυρες μίας επιβουλής κατά των Ελλήνων. Μια μειονότητα (προς ώρας) στη χώρα μας, θέλει στο όνομα της δημοκρατίας να επιβάλλει τη δική της κουλτούρα και τα δικά της πιστεύω.

Όπως ειπώθηκε στην πορεία εν τω μέσω αραβικών συνθημάτων και ιαχών «Θα σέβεστε το Ισλάμ και θα σέβεστε και τον προφήτη».

Αυτοί άραγε σέβονται τον Χριστό και τα πιστεύω και τις παραδόσεις των Ελλήνων και της Ελλάδας που τους φιλοξενεί;

Αλήθεια τι θα γινότανε, αν Χριστιανοί έκαναν μια αντίστοιχη πορεία σε κάποια μουσουλμανική χώρα;

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας