Αναβρασμός επιρατεί μεταξύ των παράνομων μεταναστών στην Σπάρτη, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί εδώ και αρκετούς μήνες στο ξενοδοχείο Sparta Inn στη Σπάρτη.
Άφαντοι οι θεσμικοί φορείς, ενώ η Αστυνομία απλά παρακολουθεί, την ώρα που στα Θεοφάνεια συνελήφθησαν Έλληνες επειδή έριξαν τον Σταυρό στην θάλασσα.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 07.01.2021, οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται, παραβιάζοντας τα μέτρα περιορισμού, για την τήρηση των οποίων η κυβέρνηση δρα υποτίθεται άκαμπτα, καθώς ως γνωστόν η δομή βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες.
Επικράτησε ένταση, με τις Αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο και απλά να παρακολουθούν. Αυτές τις εντολές είχαν, για να μην αδικήσουμε κανέναν.
Οι παράνομοι μετανάστες μιλούσαν κανονικότατα στην κάμερα για αυτά που περνάνε. Είχαν δε και πλακάτ γραμμένα στα Ελληνικά! Ποιοί τα έγραψαν;;;
Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα διαδραματίστηκαν σε βίντεο από τοπικά μέσα:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Γαλλία: Πραγματοποιήθηκε ο 1ος γύρος των δημοτικών εκλογών – Σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή
- Βρετανία-ΗΠΑ-Καναδάς: Επικοινωνία Στάρμερ με Τραμπ και Κάρνεϊ για την κατάσταση στο Στενό του Χορμούζ
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων του με κράτη του Κόλπου, δηλώνει ο Ιρανός πρεσβευτής στο Ριάντ
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη «για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων», λέει το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)









