Οι δράστες, ηλικίας 20-30 χρόνων, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους όπως και το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr δεν έχουν παραδεχθεί την πράξη τους.
Υπενθυμίζεται πως οι τρεις αλλοδαποί δράστες μετέφεραν τον 37χρονο άνδρα και τη 38χρονη φίλη του – υπηκόους Βιετνάμ – σε ερημική αγροτική τοποθεσία μεταξύ Απιδεώνα και Λάππα και, αφού τους ξυλοκόπησαν, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα. Δεν αρκέστηκαν σε αυτό, καθώς όπως καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, βίασαν τη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο εγκαταλείποντας τα θύματά τους.
Το ζευγάρι εντόπισαν το πρωί της περασμένης Τρίτης (18/6) κάτοικοι του Λάππα, οι οποίοι είδαν τον άνδρα και τη γυναίκα να κινούνται πεζοί, με εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια και στα πόδια και ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη η 38χρονη πιστοποιούν σεξουαλική κακοποίηση.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθησαν, σήμερα (Κυριακή 23/6/2024) τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία, αρπαγή, βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί οπλων.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και από τον Ανακριτή Πατρών εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των κατηγορουμένων.
Ειδικότερα, στις 17/6/2024 το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, οι τρεις κατηγορούμενοι προσέγγισαν με αυτοκίνητο δυο αλλοδαπούς (άνδρα – γυναίκα) και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο από αυτούς, τους εξανάγκασαν να επιβιβαστούν στο όχημα και τους μετέφεραν σε ερημική αγροτική τοποθεσία.
Στη συνέχεια οι τρεις κατηγορούμενοι με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους παθόντες δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ενώ με τη χρήση βίας εξανάγκασαν τη γυναίκα σε συνουσία παρά τη θέλησή της.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Pelop.gr – eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















