Στην περιοχή έσπευσαν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Πεζούλα του δήμου Αβδήρων Ξάνθης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο και διατέθηκαν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της Νικόπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι πάνω από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ύψος της Νικόπολης. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα, και την έθεσαν υπό έλεγχο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
- Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη “Κακιά Συνήθεια” που μόλις κυκλοφόρησε
- Μεγάλη έκπληξη! Ο Τράβις Σκοτ συμμετέχει στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Δείτε το νέο teaser
- Εκδόθηκε εγχειρίδιο εκστρατείας του Στρατού Ξηράς για τη χρήση και αντιμετώπιση πολυκοπτέρων (UAV)
- Σ. Φάμελλος: «Το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη»
- Απίστευτο! Φτιάχνει τον καλύτερο φρέντο εσπρέσο εν μέσω χιονοθύελλας στη Νέα Υόρκη, vid
- Τι δήλωσε το Πεκίνο σε σχέση με την πρόσφατη εμπορική συμφωνία της Κίνας με τον Καναδά
- Τρίκαλα: Σοκαρισμένη η κοινωνία από την τραγωδία στη βιομηχανία μπισκότων
- Ο Χάρι και η Μέγκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Cookie Queens» στο Φεστιβάλ Σάντανς, vid
- Δόθηκε η τελική έγκριση! Απαγόρευση εισαγωγών ρωσικού φυσικού αερίου στην ΕΕ μέχρι το τέλος του 2027









