Πύργος: Σοβαρό ατύχημα στο Επαρχείο – Παιδάκι καρφώθηκε με το χέρι σε κάγκελο με λόγχη

Στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε το αγοράκι με το κάγκελο στο χέρι του

Ένα αγοράκι περίπου 12 ετών τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάνοντας ποδήλατο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καρφώθηκε με το χέρι σε κάγκελο, στο ύψος του αγκώνα.

Επικράτησε πανικός στο σημείο, όπου έφτασαν πυροσβέστες και έκοψαν το κάγκελο καθώς δεν ήταν εφικτό να βγάλουν το σίδερο από το χέρι του και με το τμήμα πάντα στο χέρι του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε το αγοράκι με το κάγκελο στο χέρι του. Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να το αφαιρέσουν προσεκτικά καθώς είναι μια δύσκολη περίπτωση.

Το παιδάκι έκανε ποδήλατο όταν έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε με το μπράτσο στην ουσία πάνω στη λόγχη του κιγκλιδώματος.

Δεν πρόκειται για το χώρο της παιδικής χαράς, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε χώρο που από κάτω βρίσκεται η μονάδα κλιματισμού του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου.

Πηγή: lawandorder. gr / photo: intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί