Πυρά ανάμεσα σε Θ.Πλεύρη και Χ. Δούκα για Rave party μπροστά από ναό που έστησε ο Δήμος Αθηναίων!

Ο Δήμος Αθηναίων έστησε ένα street party το οποίο συζητήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε μπροστά από τον ναό του Αγίου Ανδρέα στην πλατεία της Λαμπρινής, ωστόσο εξελίχθηκε και πιο πάνω καθώς έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Αρκετός κόσμος προσέγγισε το σημείο στην πλατεία και χόρεψε στον ρυθμό του rave party… μπροστά από τον ναό.

Το πάρτι ήταν υπό την οργάνωση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του City Festival με σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Η κονσόλα του DJ τοποθετήθηκε στο πλατύσκαλο του ναού, ενώ τα φωτορυθμικά φώτιζαν τον χώρο πάνω στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης, χαρακτήρισε το γεγονός ντροπιαστικό γράφοντας στο Χ: “Εν μέσω των Λειτουργιών στις Εκκλησίες μας τις Άγιες αυτές κατανυκτικές μέρες της Γέννησης του Χριστού μας, ο δήμος Αθηναίων επιλέγει να χρησιμοποιήσει την είσοδο και τα σκαλιά Εκκλησίας για να στήσει rave party. Απλά ντροπή κ. @h_doukas.”

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε: “Παρεξηγήθηκε ο ακροδεξιός Πλεύρης, γιατί χιλιάδες νέοι τραγούδησαν και διασκέδασαν μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή. Εκδήλωση που έγινε για τέταρτη φορά, με διοργανωτές νέους της περιοχής και συμμετοχή όλης της τοπικής αγοράς.

Νέους που καθάρισαν οι ίδιοι όλη την πλατεία αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης στις 11 το βράδυ. Υποκρισία και σκοταδισμός. Το προαύλιο της εκκλησίας είναι ένας χώρος ανοιχτός για όλους και κυρίως για τους νέους.

Υ.Γ. Είχαμε χθες και βιολιά έξω από την Καπνικαρέα με πάρα πολύ κόσμο. Πώς του ξέφυγε αυτή η εκδήλωση;”.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί