Ψαράδες της Καλύμνου για Βορίδη: «Έλυσε πολλά θέματα των αλιέων» (Βίντεο)

«Μέλι» έσταζε το στόμα του προέδρου του αλιευτικού συλλόγου μεγάλων πελαγικών ψαριών, Γιώργου Κατσοτούρχη για τον Μάκη Βορίδη. Σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγη μόλις ώρα πριν την άφιξη του υπουργού στην Κάλυμνο, ο κ. Κατσοτούρχης εξήρε τις προσπάθειες που κατέβαλε ο υπουργός προκειμένου να ενισχυθούν οι Έλληνες ψαράδες για τις απώλειες […]

«Μέλι» έσταζε το στόμα του προέδρου του αλιευτικού συλλόγου μεγάλων πελαγικών ψαριών, Γιώργου Κατσοτούρχη για τον Μάκη Βορίδη.

Σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγη μόλις ώρα πριν την άφιξη του υπουργού στην Κάλυμνο, ο κ. Κατσοτούρχης εξήρε τις προσπάθειες που κατέβαλε ο υπουργός προκειμένου να ενισχυθούν οι Έλληνες ψαράδες για τις απώλειες που είχαν εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Τον καλέσαμε στην Κάλυμνο για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πέτυχε πολλά πράγματα ο Βορίδης. Ό,τι του ζητήσαμε μας το έκανε. Βρέθηκε μετά από 30 χρόνια υπουργός να αναγνωρίσει τα μεγάλα πελαγικά ψάρια» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι το θετικό αποτέλεσμα ήρθε έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του συλλόγου σε συνεργασία με τον υπουργό και δήλωσε έκπληκτος για το γεγονός ότι ο Βορίδης σήκωνε το τηλέφωνο κάθε φορά που τον χρειάστηκαν, έπαιρνε ο ίδιος τηλέφωνο για να του λύνουν απορίες «κάτι που δεν έχει ξαναγίνει» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Από εδώ και πέρα με Βορίδη υπουργό θα πετύχουμε πολλά και όχι μόνο για την αλιεία και την Κάλυμνο, αρκεί να συνεργαστούν κάποιοι» συνέχισε ο κ. Κατσοτούρχης ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά για την έμπρακτη στήριξή του.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης μάλιστα οι αλιείς του νησιού σκοπεύουν να συνοδεύσουν με τα αλιευτικά τους τον υπουργό στην Κω από όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί