Προβληματισμός για τις τιμές στα εισιτήρια των πλοίων (BINTEO)

Ξεκινούν σιγά σιγά τα ταξίδια προς τα νησιά, με απόφαση της κυβέρνησης προβληματισμό ωστόσο προκαλούν οι αυξήσεις που υπάρχουν στα εισιτήρια των πλοίων. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Σακέλλη, πρόεδρο συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), οι αυξήσεις που υπάρχουν δεν είναι τωρινές, αλλά έχουν γίνει από την προηγούμενη χρονιά. «Από ότι ξέρω δεν υπάρχουν αυξήσεις». Ωστόσο, […]

Ξεκινούν σιγά σιγά τα ταξίδια προς τα νησιά, με απόφαση της κυβέρνησης προβληματισμό ωστόσο προκαλούν οι αυξήσεις που υπάρχουν στα εισιτήρια των πλοίων.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Σακέλλη, πρόεδρο συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), οι αυξήσεις που υπάρχουν δεν είναι τωρινές, αλλά έχουν γίνει από την προηγούμενη χρονιά. «Από ότι ξέρω δεν υπάρχουν αυξήσεις».

Ωστόσο, η αύξηση που υπάρχει στις καμπίνες, οφείλεται στο γεγονός πως πλέον μία τετράκλινη καμπίνα δίνεται σαν μονόκλινη σε μεμονωμένα άτομα.

Ταξιδιώτες που ήταν μόνοι τους και είχαν κρεβάτι σε καμπίνα μαζί με άλλα άτομα, πλέον δεν έχουν αυτήν την επιλογή. «Οι καμπίνες αυτές αφορούν πολύ μικρό ποσοστό επιβατών».

Συχνότητα δρομολογίων
Όσον αφορά τη συχνότητα των δρομολογίων, ο κ. Σακέλλης δήλωσε πως πρόθεση είναι τα δρομολόγια του καλοκαιριού να εκτελούνται κανονικά.

Στο τραπέζι υπάρχει πρόβλεψη για περισσότερα δρομολόγια φέτος το καλοκαίρι, το αν ωστόσο θα πραγματοποιηθούν, θα εξαρτηθεί από την κίνηση που θα υπάρχει. «Μας απασχολεί πάρα πολύ να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν διατηρώντας τη δυναμική της ακτοπλοΐας».

Ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ τόνισε πως μέχρι τις 15 Ιουνίου, που θα ταξιδεύουν τα πλοία με το 50% της πληρότητας, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο μετά θα πρέπει να αυξηθεί αυτό το ποσοστό.

in / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί