Έτσι, με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, την Τρίτη 1 Μαρτίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9.15 το πρωί ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.
Επίσης, στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους Καστοριάς, ‘Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς.
Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους, Βοϊου Βελβεντού και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στον δήμο Κοζάνης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 09:15.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράκ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Κίτλσον
- Ινδονησία: 24χρονη γυναίκα ξεφύλλιζε παλιό άλμπουμ και μία φωτογραφία την άφησε άφωνη
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός επιχείρησε να πατήσει αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο
- Μετά το πετρέλαιο, πτώση σημειώνουν και οι τιμές στο ευρωπαϊκό φυσικό αέριο
- «Ποιός κέρδισε λοιπόν;»: Άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση Μεντβέντεφ για την συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Πώς τρώνε ελληνικό γιαούρτι…οι Κορεάτες! Το διαφορετικό βίντεο της Παυλίνας Λη, vid
- Ολιστικό πρόγραμμα άσκησης για άτομα με νόσο Πάρκινσον στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
- Όταν προσπαθείς να αρθρώσεις στα αγγλικά την φράση: “In the beginning”! vid
- Έρχονται ανακοινώσεις για απαγορεύσεις της πρόσβασης στα social media
- Ισραήλ: Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «πολιτική καταστροφή» την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν









