Πρωτομαγιά: Τρέχουν πάλι να φύγουν… γεμάτα πλοία και ΚΤΕΛ

Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, καθώς από το πρωί της Παρασκευής παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκδρομείς να φεύγουν για μια ακόμα φορά για τα νησιά.

Όπως αναφέρει ο κ. Νίκος Κοκκάλας, εκπρόσωπος Τύπου Λιμενικού Σώματος, η κίνηση για το τριήμερο είναι αυξημένη, αλλά δεν φτάνει στα επίπεδα του Πάσχα.

Οι κρατήσεις για το τριήμερο σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση είναι στους 18.000 επιβάτες, 25.000 ήταν πέρυσι. Αφορούν μόνο τον Πειραιά με προορισμούς τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι προορισμοί του Αργοσαρωνικού που οι κρατήσεις γίνονται τελευταία στιγμή.

Σήμερα τα δρομολόγια φτάνουν τα 46 προς όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο.

Εξάλλου, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την πρωτομαγιά. Η απεργία ξεκινάει από τις 00:01 της Δευτέρας 1η Μαΐου, δηλαδή από τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Έτσι, όσοι ταξιδεύουν και πάνε να εκδώσουν εισιτήριο επιστροφής ενημερώνονται από τις εταιρείες για να δρομολογήσουν από πριν την επιστροφή τους.

Επιπλέον, αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού και ιδιαίτερα προς Θεσσαλονίκη, όπου έχουν προστεθεί 15 επιπλέον και είναι 27 στο σύνολο. Τα περισσότερα λεωφορεία έχουν 100% πληρότητα.

(με πληροφορίες από dikaiologitika. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί