Πρόκειται για είδηση που μέχρι πριν λίγο καιρό ακούγαμε να αφορούσε μόνο το εξωτερικό.
Ο λόγος για την καταδικαστική απόφαση που προβλέπει φυλάκιση 60 ημερών (!!!) για έναν 35χρονο οδηγό νταλίκας στις Σέρρες.
Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, εξηγώντας τα παρακάτω απίστευτα:
«Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σήμερα κατά την αυτόφωρη διαδικασία καταδίκασε άτομο που αρνούνταν να φορέσει μάσκα σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτιθούν οι 40 .
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή για την έκτιση της ποινής των 40 ημερών».
Πληροφορίες θέλουν τον 35χρονο οδηγό νταλίκας να έχει υποπέσει κι άλλες φορές στο συγκεκριμένο παράπτωμα, ενώ φαίνεται να ζητήθηκε ειδική αιτιολογία προκειμένου να μην του δοθεί αναστολή για το σύνολο της ποινής, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες στην πόλη των Σερρών να κυκλοφορεί για τρίτη φορά χωρίς μάσκα, με τον ίδιο να προβάλλει αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλούν οι χρήστες στα social media -που δεν είναι λίγοι- επικροτώντας αυτήν την πρωτοφανή -για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση.
(ΦΩΤΟ: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η δίκη για τα Τέμπη
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ σε πολεμικό παραλήρημα – Video
- Η αγάπη της Νταϊάν Κίτον για την αρχιτεκτονική – Είχε σπίτι σχεδιασμένο από τον γιο του Frank Lloyd Wright
- Στις ΗΠΑ για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ ο Κ. Πιερρακάκης
- Τραγωδία στην Κίνα! Οδηγός κάηκε ζωντανός επειδή κλείδωσαν οι πόρτες του ηλεκτρικού ΙΧ, vid
- «Ω Θεέ μου τόσα πολλά λεφτά»: Η viral ατάκα Τραμπ μόλις είδε υψηλόβαθμο Άραβα, vid
- Η βόλτα της πεινασμένης αλεπούς στην Πετρούπολη – Προσπάθησε να κλέψει τσάντα με κρουασάν, vid
- Βόρεια Θαλάσσια Διαδρομή: Τι στόχο έχουν βάλει Ρωσία και Κίνα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην πρεμιέρα της ταινίας «Hamnet» και επαίνεσε την Κλόι Ζάο
- Πεσκόφ: «Η Ρωσία συνεχίζει επί του παρόντος την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων»