Πρόστιμο και λουκέτο σε καφετέρια – Σύλληψη για… κορωνοσυγκέντρωση

Μπαράζ ελέγχων και χθες για την τήρηση των μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορωνοιό στην Κρήτη.

Συνολικά κλιμάκια της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε 3.370 ελέγχους κατά τους οποίους έπεσαν τσουχτερά πρόστιμα, σφραγίστηκε μια επιχείρηση ενώ σε μια περίπτωση είχαμε και σύλληψη για την διοργάνωση συγκέντρωση σε σπίτι.

Ειδικότερα, χθες σε περιοχή της Χερσονήσου είχαμε 15νεθήμερη αναστολή λειτουργίας σε επιχείρηση εστίασης (καφέ take away) καθώς εξυπηρετούσε κανονικά τρεις πελάτες, έχοντας σερβίρει τους καφέδες στο μαγαζί. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ πρόστιμο από 300 ευρώ θα πληρώσουν και οι πελάτες που εντοπίστηκαν μέσα.

Την ίδια ώρα, στην Περιοχή του Ρεθύμνου, είχαμε την σύλληψη πολίτη για διοργάνωση συγκέντρωσης με 10 άτομα σε σπίτι το οποίο είχε ενοικιάσει. Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους 9 από 300 ευρώ έκαστος.

Τέλος, είχαμε πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις. Για μη χρήση μάσκας, επιβλήθηκαν 17 πρόστιμα και συγκεκριμένα 4 στα Χανιά, 11 στο Ηράκλειο και 2 στο Λασίθι ενώ για άσκοπες μετακινήσεις, 82 πρόστιμα, 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 60 στο Ηράκλειο, 9 στο Λασίθι και 3 επί του ΒΟΑΚ.

CRETALIVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί