Τα υπόλοιπα 11 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού αφέθησαν ελεύθερα με εγγυοδοσία, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υπό τον όρο εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους, σε 7 μέλη του πληρώματος επιβλήθηκε ποσό εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ και στα άλλα τέσσερα 20.000 ευρώ.Για την υπόθεση έχουν συλλεχθεί από το λιμεναρχείο Ύδρας όλα τα στοιχεία των σκαφών που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή με περιπολία από πλωτό του Λιμενικού, καθώς μαρτυρίες από άλλο σκάφος σε παρακείμενο όρμο φέρεται να έχουν καταγγείλει ότι στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, έπεσαν πυροτεχνήματα από κάποιο σκάφος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καπετάνιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έφυγαν βεγγαλικά από τη θαλαμηγό και ότι στον έλεγχο που έγινε από το Λιμενικό όλες οι ναυτικές φωτοβολίδες ήταν άθικτες στη θέση τους, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Ινδονησία: Κροκόδειλος 4 μέτρα καταβρόχθισε 35χρονη γυναίκα – Δείτε βίντεο
- Μυστικές πυρηνικές δοκιμές; Τι απάντησε η Ρωσία
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης νέας επιχειρηματικότητας ανέργων 18-29 ετών
- Τελείωσαν οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Γενεύη
- Χανιά: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ληστεία σε βάρος έτερου αλλοδαπού
- «Star Wars»: Ο ρόλος – έκπληξη του Martin Scorsese στο “The Mandalorian and Grogu”, vid
- Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν αστυνομικό – Συνελήφθη 20χρονος
- Το Βατικανό δεν θα συμμετέχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης για την Γάζα»
- “Καλά θα πάει αυτό”: Δείτε τι συνέβη όταν ζήτησε από το ρομπότ να τον βοηθήσει στη μαγειρική, vid
- Ιρανός πρόεδρος: «Δεν θέλουμε να αποκτήσουμε πυρηνικά όπλα»
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΥΠΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΗΛΕΙΑ
ΠΛΟΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
ΠΑΣΟΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΕΝΑ








