Οι επιτυχόντες και οι επιτυχούσες των πανελλαδικών εξετάσεων 2025 της ειδικής κατηγορίας του Ν. 3648/08 Αρ. 11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού) καλούνται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην αεροπορική βάση Δεκέλειας Αττικής, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στις 08:00.
Οι καλούμενοι και οι καλούμενες για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών και σπουδαστριών Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), ακαδημαϊκού έτους 2025-2026, καθώς και τα έντυπα που αναγράφονται στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο Οδηγιών Κατάταξης Δοκίμων.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο αποφυγής μετάδοσης της COVID-19, οι επιτυχόντες και επιτυχούσες, προσερχόμενοι στη ΣΜΥΑ κατά την ημέρα κατάταξης, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid test), στο οποίο να έχουν υποβληθεί εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την κατάταξη.
Στην περίπτωση θετικού rapid test, οι επιτυχόντες και επιτυχούσες δεν θα παρουσιαστούν για κατάταξη και θα ενημερώσουν τη ΣΜΥΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ενημερωτικού φυλλαδίου κατάταξης νέων δοκίμων υπαξιωματικών.
Τα δικαιολογητικά:
- Ενημερωτικό Φυλλάδιο Δοκίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΑ 2025-2026
- Βιογραφικό Σημείωμα
- Υπεύθυνη Δήλωση Κατοχής Διαβατηρίου
- Υπεύθυνη Δήλωση Μη Εγγραφής ΑΕΙ – ΤΕΙ
- Υπεύθυνη Δήλωση Μη Εγγραφής σε Ασφαλιστικό Φορέα
- Υπεύθυνη Δήλωση Ελλειπόντων δικαιολογητικών
- Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα Ανήλικου επιτυχόντα/επιτυχούσας
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτιάς σε Ε.Ε.: «Αν η Τουρκία απειλούσε την πατρίδα σας, δεν θα αντιδρούσατε όπως εγώ;»
- Ο χορός των Ελλήνων μπροστά από την Αγιά Σοφιά που εξόργισε τους Τούρκους, video
- Πλεύρης: Δουλειά μας είναι να φυλάμε τα σύνορα από τη λαθρομετανάστευση
- ΕΛΤΑ: Κανένα ζήτημα αυξήσεων στα στελέχη αυτή την στιγμή
- Θιβέτ: Η παλαιότερη ζωντανή ποικιλία σταφυλιού στον κόσμο υπάρχει εδώ και πάνω από 400 χρόνια
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ένταση και στην πόλη της Λάρισας, vid
- Η Ζαχάροβα διαλύει μέσα σε λίγα λεπτά το νατοϊκό αφήγημα για την Ουκρανία – Video
- Κάτω από τη λάμψη κρύβεται το άγχος: Οι χλιδάτοι γάμοι στην Ινδία κάνουν την ασφάλιση γάμου τη νέα τάση στη χώρα
- Σε σύνοδο για την άμυνα της Ευρώπης και το Ουκρανικό συμμετέχει ο Ν. Δένδιας
- Ο Ζελένσκι συναντάται στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Εμανουέλ Μακρόν









