Πρoσέξτε τα παιδιά σας: Πακιστανός παραλίγο να αρπάξει 9χρονο στην Πάτρα που πήγαινε φροντιστήριο

Αγρίεψαν οι καιροί!!! Ίσως υπάρχει κύκλωμα σε όλη την χώρα...

9χρονο αγοράκι στην Πάτρα γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια 19χρονου Πακιστανού, ο οποίος προσπάθησε να το αρπάξει, ενώ αυτό πήγαινε στο φροντιστήριο του.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 54χρονος πατέρας του, το μικρό παιδάκι κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας βρίσκοντας ασφάλεια σε ένα σχολικό συγκρότημα.

Η υποδιεύθυνση Πατρών εξετάζει με προσοχή το περιστατικό, καθώς πλέον οι αλλοδαποί έχουν ξεθαρρέψει και ξεδιπλώνουν αυτό που τόσο καιρό έκρυβαν!!!

Αυξάνεται ο κίνδυνος αρπαγής παιδιών στους δρόμους είτε για εμπόριο οργάνων είτε για παιδεραστία, συνήθεια διαδεδομένη σε μουσουλμανικές χώρες.

Το συμβ’αν σημειώθηκε περίπου στις 13: 15 της Τρίτης (30/5). Ο 9χρονος περπατούσε στην οδό Θεοφράστου με κατεύθυνση από το σχολείο του προς το φροντιστήριο των Αγγλικών του.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, τον πλησίασε και προσπάθησε να τον αρπάξει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Η συμβουλή που δίνεται στους γονείς είναι να προσέχουν τα παιδιά τους, καθώς οι συνθήκες έχουν γίνει τρομακτικά αντίξοες και ενδεχομένως χειροτερέψουν.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί