Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από χθες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα παλιό γνώριμο των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.
Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες απο περιοχή της Αθήνας καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.
Ο άνδρας αυτός, ελληνικής καταγωγής, έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 54χρονου μετά από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.
Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.
Πάντως μέχρι στιγμής ο σκληρός ποινικός, όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη της Αστυνομίας, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται προκειμένου να μπορέσουν οι εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο για το αυτόφωρο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, για τους υπόλοιπους προσαχθέντες εξετάζεται το κατά πόσο συμμετείχαν στη δολοφονία παρέχοντας υποστήριξη στον δράστη.
Επιπλέον συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να έχουν μιλήσει με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος αλλά και με συνεργάτες του τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, όπου είχε αναπτύξει μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η μεγαλύτερη ανταλλαγή μπισκότων στον κόσμο έγινε στο Πίτσμπουργκ – Ψήθηκαν πάνω από 83.427 christmas cookies, vid
- Μέγκαν Μαρκλ: Απεκατέστησε την επικοινωνία με τον πατέρα της, που νοσηλεύεται στις Φιλιππίνες
- Πρώην στρατιωτικός έχει ταξιδέψει σε 140 χώρες αλλά μία είναι αυτή που τον “κέρδισε” και επιστρέφει ξανά και ξανά
- Ν. Ταχιάος για μετρό Θεσσαλονίκης: Η επέκταση προς Καλαμαριά, ενδεχομένως να καθυστερήσει
- Συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ είχε ο Θεοδωρικάκος
- «Μπροστά στα μάτια μας»: Σοκαριστική εκτίμηση για όσα συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Απίστευτο συμβάν στις ΗΠΑ: Πέθανε από λύσσα μετά από μεταμόσχευση νεφρού – Ο δότης κόλλησε από ένα κουνάβι
- O «Βασιλιάς των Αποδράσεων»: Αλβανός κρατούμενος δραπέτευσε επεισοδιακά για τέταρτη φορά μέσα σε 16 χρόνια
- Άγρια επίθεση στο Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες για τον ξυλοδαρμό πατέρα μπροστά στον γιο του
- Μαύρη Θάλασσα: Ουκρανική επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε δεξαμενόπλοιο
Κύρια Θέματα









