Σύμφωνα με όσα αναφέρει επίκειται «θερμικός θόλος» στη χώρα μας που θα φέρει παρατεταμένη ζέστη και θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία στους 39 βαθμούς τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθεί η ανάρτησή του:
“Θερμικός θόλος φέρνει 39άρια και παρατεταμένη ζέστη!”
Καλημέρα!
👉Ένας τέτοιος “θερμικός θόλος” λόγω των σχετικά υψηλών πιέσεων που θα εκδηλωθούν στην περιοχή μας αναμένεται να επικρατήσει και στον Ελλαδικό χώρο το επόμενο τουλάχιστον 7ήμερο, προκαλώντας σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας.
🌡Την άνοδο της θερμοκρασίας θα την καταλάβουμε από την Τετάρτη και μετά στις ευάλωτες στη ζέστη περιοχές της Θεσσαλίας ,της κεντρικής Μακεδονίας ,της Φθιώτιδας ,της Βοιωτίας,της Αιτωλοακαρνανίας και της Πελοποννήσου.
🌞Το κύμα αυτό ζέστης αναμένεται να έχει εξάρσεις ,ενώ η διάρκειά του φαίνεται να προσεγγίζει και τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Προσοχή στον αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς! Ενδεικτικά η πορεία της θερμοκρασίας σε 10 πόλεις φαίνεται στον παρακάτω πίνακα καθώς και το φαινόμενο του “θερμικού θόλου ” στις εικόνες που ακολουθούν!
Καλά μπάνια!
(photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΓΓ ΟΗΕ διόρισε νέο Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη Κύπρο
- «Αντιπαραγωγική» χαρακτήρισε η Μητσοτάκης την επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Απριλίου
- Οργή στην Τουρκία με Ισραήλ
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοίνωσε δύο εναλλακτικά δρομολόγια για να αποφευχθούν πιθανές «νάρκες»
- “Ταξίδι στο άγνωστο”: Πού θα μεταφέρει τους τουρίστες το μεγα-έργο της Κίνας!
- Ιαπωνικό στυλό έκανε παγκόσμια αίσθηση: Δείτε τι “ζωντανό” έχει μέσα! ΒΙΝΤΕΟ
- Εξαιρετικά εύθραυστη η εκεχειρία στο Ιράν: Προειδοποιούν οι ΗΠΑ
- Γεωπολιτικό «ρεσιτάλ»! Οι Ρώσοι αυξάνουν συνεχώς την παρουσία τους στην Αφρική
- Παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας καταγγέλλει o πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου









