Την Παρασκευή 28 Μαρτίου και ώρα δέκα το πρωί και όχι την ερχόμενη Δευτέρα όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, ορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση της Προκαταρκτικής Επιτροπής στην οποία ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος καλείται για την παροχή εξηγήσεων.
Η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση των μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής αναρτήθηκε πριν λίγο και στην κοινοβουλευτική Διαφάνεια, με θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αναφέρει: α) Την παροχή εξηγήσεων χωρίς όρκο κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον πρώην Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. β) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αποδεικτικών μέσων και επί λοιπών διαδικαστικών θεμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μετάθεση της κλήτευσης του κ. Τριαντόπουλου από την ερχόμενη Δευτέρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου κρίθηκε αναγκαία καθώς η κλήτευση σε ερευνώμενο πρόσωπο πρέπει να επιδοθεί μέσω εισαγγελίας και δικαστικού κλητήρα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στοιχεία-σοκ στον ΟΗΕ: «Χάθηκαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια Ουκρανοί στρατιώτες», vid
- Καφούνης-Πρόεδρος ΕΣΕΕ: Αναπτυξιακός ο προϋπολογισμός – Πρέπει όμως να οδηγήσει και σε στήριξη του εμπορίου
- Ρονάλντο οι Ρεπουμπλικάνοι…Μέσι οι Δημοκρατικοί! Απαντούν με βίντεο
- Χατζηδάκης: «Τα τελευταία χρόνια, η αποτρεπτική ισχύς των Ελληνικών Ε.Δ. έχει ενισχυθεί ουσιαστικά»
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 33 ουκρανικά drones
- Κ. Μητσοτάκης: Σήμερα τιμούμε τους φρουρούς των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας
- «Hunger Games: Sunrise on the Reaping»: Αγνώριστη η Γκλεν Κλόουζ! vid
- Η Φατίμα Μπος από το Μεξικό στέφθηκε νέα Miss Universe – Ποιος την είχε αποκαλέσει “χαζή”, vid
- Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ήπειρο και Κέρκυρα
- Όρμπαν για ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ: «Οι προσδοκίες είναι μεγάλες»









