Προαναγγέλλει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της ΝΔ ο Μητσοτάκης; «Να μην χάσουμε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των πληθυσμών μας»

Εξάλλου εδώ και καιρό τα δημοσκοπικά νέα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για τη ΝΔ.

«Έχει σημασία να δώσουμε μήνυμα στις αγορές ότι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας, ότι είμαστε αξιόπιστοι», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε πάνελ στο Φόρουμ των Δελφών στο οποίο συμμετείχε ο Mathias Cormann Γενικός Γραμματέας του OECD.

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε για καιρό τις υψηλές τιμές στην ενέργεια. Χρειάζονται ευρωπαϊκά μέτρα για την ενέργεια σημείωσε, ζητώντας να μην κερδίσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού».

Στις επόμενες φράσεις του ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται να εκδηλώνει την ήδη υπάρχουσα ατμόσφαιρα πανωλεθρίας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση.

Η δίχρονη κορωνοχούντα με τα πρόστιμα και τα μέτρα ΔΙΧΑΣΜΟΥ έφθειρε σταδιακά και με μεγάλη δυναμική την δημοσκοπική εικόνα της μέχρι σήμερα αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Ακόμα και συστηματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τη ΝΔ να καθιερώνεται κάτω από το 30%.

Οι εμμονές του Μαξίμου στην αντιρωσική ρητορική αλλά και στην ραγδαία απολιγνιτοποίηση (που θα στοιχίσει πολύ ακριβά ενεργειακά στη χώρα μας) ήταν απλά το «κερασάκι στην τούρτα»!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει την εμπιστοσύνη μία πολύ μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού, ακόμα και των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που αποτυπώνεται πλέον ακόμα και στα λόγια του πρωθυπουργού:

«Αν αυτό δεν συμβεί, θα ξοδέψουμε ως κράτη πόρους για να συγκρατήσουμε τις τιμές. Αν δεν παρθεί απόφαση από την ΕΕ, τότε θα δράσουμε μόνοι σε εθνικό επίπεδο. Δεν πρέπει να χάσουμε για οικονομικούς λόγους την υποστήριξη των πληθυσμών μας.

Βγήκαμε από την πανδημία (σ.σ. αν βγήκαμε τότε γιατί συνεχίζονται τα ΚΟΡΩΝΟΜΕΤΡΑ;;;;) και ελπίζαμε ότι θα συνεχίζονταν η μεγάλη ανάπτυξη. Κανείς δεν περίμενε πόλεμο στην Ευρώπη. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν μεγάλες επιπλοκές στην παγκόσμια οικονομία».

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί