Πουλάνε ΤΡΟΜΟ με κάθε ευκαιρία! Αποποίηση ευθυνών από Στυλιανίδη: «Δεν φταίμε εμείς για τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό» – ΒΙΝΤΕΟ

Για γέλια και για κλάματα!

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως «αυτό θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό».

Ο κ. Στυλιανίδης ζήτησε…μισή συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται και είπε ότι γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού από τροχαία και πυροσβεστική από την Αττική Οδό.

«Μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα έχουν επάρκεια μέσων για να διασφαλίσουν την κυκλοφορία».

Δεν είπε ωστόσο ούτε λέξη για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών σε άλλες κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας (βλ. Κατεχάκη), σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια αποποίησης ευθυνών από την κυβέρνηση για το…φιάσκο του επιτελικού κράτους.

Παράλληλα πολίτες καταγγέλλουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι και στην Λεωφόρο Μαραθώνος.

===========================================================================================================================

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στις 16:30 και ενώ αναμένεται νέος γύρος έντονων χιονοπτώσεων στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, θα υπάρξει έκτακτη ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Η ενημέρωση θα γίνει στις 16:30 από τον υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλημ τον Διευθυντή της ΕΜΥ Θ, Κολυδά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΕΗ Α. Μάνο.

Περισσότερα σε λίγο…

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί