Που θα βρείτε φθηνότερη βενζίνη, diesel και υγραέριο κίνησης με ένα κλικ

Τη δυνατότητα να βρουν φθηνή βενζίνη στην περιοχή που τους ενδιαφέρει έχουν οι καταναλωτές μέσα από ειδική εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης.

Είναι γεγονός πως οι τιμές στα καύσιμα κυριολεκτικά έχουν ξεφύγει και οι καταναλωτές χρειάζεται να δαπανούν δεκάδες ευρώ περισσότερα για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους για τις μετακινήσεις τους.

Πόσο στοιχίζει σε Κύπρο, Σκόπια

Η βενζίνη 95 οκτανίων στην Κύπρο πωλείται στα €1,378 το λίτρο, το πετρέλαιο κίνησης €1,456 και το πετρέλαιο θέρμανσης €0,978. Φόροι κατανάλωσης και ΦΠΑ είναι πιο χαμηλοί. Η Κύπρος προμηθεύεται καύσιμα από Ελλάδα και Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου μιλώντας στον Ant1, έκανε λόγο για αυξήσεις στις τιμές στην Κύπρο ωστόσο όπως είπε, οι συγκρίσεις με την Ελλάδα είναι μεγάλες. Στα Σκόπια πληροφορίες λένε ότι η τιμή είναι 1,30 το λίτρο-αν και το αξιοσημείωτο είναι ότι τα Σκόπια προμηθεύονται καύσιμα μέσω της Ελλάδας!

Που θα συγκρίνετε τιμές

Στην εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης e-katanalotis.gr μπορεί κανείς να βρει καύσιμα σε κυριολεκτικά πολύ χαμηλότερες τιμές αλλά δυστυχώς η εφαρμογή εμφανίζει τιμές που έχουν καιρό να ενημερωθούν.

Σύμφωνα με την εφαρμογή e-katanalotis το φθηνότερο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αττική φαίνεται ότι πουλά το λίτρο την αμόλυβδη 95 οκτανίων μόλις 1,352 ευρώ και στη Θεσσαλονίκη με 1,367 ευρώ τη στιγμή που η μέση τιμή σε όλη την Επικράτεια είναι 1,854 ευρώ το λίτρο…

Η μοναδική συμφέρουσα λύση

Το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων αποτελεί μονόδρομο για την εύρεση των πρατηρίων καυσίμων με τις φθηνότερες τιμές…

Μέσα από το «Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων», οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν αναζήτηση για πρατήρια, διευθύνσεις, καύσιμες και τιμές σε όλη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να δουν την τιμή πώλησης καυσίμων όπως η βενζίνη στην ή στις περιοχές που θέλουν και να επιλέξουν τη φθηνότερη.

Τα βήματα για να βρείτε τη φθηνότερη βενζίνη

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να μπει στην ηλεκτρονική σελίδα του «Παρατηρητήριου».
Στη συνέχεια, επιλέγει νομό και κατόπιν δήμο ή δήμους.
Έπειτα, επιλέγει τύπο καυσίμου όπως αμόλυβδη βενζίνη 95 ή 100 οκτανίων, diesel κίνησης, υγραέριο κίνησης, κτλ.
Αφού πραγματοποιήσει έλεγχο ότι «δεν είμαι ρομπότ», θα δει ταξινομημένα από το φτηνότερο προς το ακριβότερο τα πρατήρια του δήμου που επέλεξε για το επιθυμητό καύσιμο.

(φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί