• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πότε θα ανοίξουν ίντερνετ καφέ και κτήματα για δεξιώσεις

Πότε θα ανοίξουν ίντερνετ καφέ και κτήματα για δεξιώσεις

Πότε θα ανοίξουν ίντερνετ καφέ και κτήματα για δεξιώσεις, κλήθηκε να απαντήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. Τι είπε για τα γυμναστήρια.

Για το άνοιγμα επιχειρήσεων που έχουν βάλει «λουκέτο» λόγω κορονοϊού ρωτήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων περιορισμού.

Πότε θα ανοίξουν ίντερνετ καφέ
Για τα ίντερνετ καφέ, ο κ. Παπαθανάσης διευκρίνισε ότι υπάγονται στους εσωτερικούς χώρους στην εστίαση κι έτσι θα ανοίξουν μαζί με αυτούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση θα ανοίξουν μέχρι τις 15 Ιουνίου, όπως δήλωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο κ. Παπαθανάσης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης είχε διευκρινίσει ότι στόχος είναι το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων να γίνει μέσα στο πρώτο 15νθήμρο του Ιουνίου, δίχως ωστόσο ανακοινώνει συγκεκριμένη ημερομηνία.


Πότε θα ανοίξουν κτήματα για δεξιώσεις
Ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ρωτήθηκε και για τα κτήματα που διεξάγονται δεξιώσεις, όπως για γάμους.

Όπως είπε, θα ανοίξουν μέσα στον Ιούνιο με συγκεκριμένους κανόνες.

«Βεβαίως (θα ανοίξουν) μέσα στον Ιούνιο. Θα λειτουργήσουν με κάποιους κανόνες που θα ανακοινωθούν» δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

Πρόσθεσε ότι «είμαστε σε συζήτηση» και «σύντομα θα καταλήξουμε στα μέτρα».


«Τα κτήματα είναι υπαίθριοι χώροι οπότε κι αυτά θα λειτουργήσουν με τους κανόνες που θα ανακοινωθέν» συμπλήρωσε και διευκρίνισε ότι οι κανόνες θα είναι παρόμοιοι με αυτούς που ισχύουν για την εστίαση.

Πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια
Ερωτηθείς για τα γυμναστήρια και πότε θα ανοίξουν, ο κ. Παπαθανάσης εμφανίστηκε πιο επιφυλακτικός.

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι είναι στις τελευταίες φάσεις. Η επιτροπή μελετά και θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο» δήλωσε.

«Δεν μπορώ να πω ημερομηνίες, είναι προς τα πίσω. Τέλη Ιουνίου ίσως και αργότερα. Είναι θέμα συζήτησης» πρόσθεσε.

(Sputniknews – φωτο:screenshot)