Πότε πληρώνονται τα επιδόματα και τι γίνεται με το επίδομα των 534 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε πληρώνονται τα επιδόματα των 534 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η εργατολόγος κ. Άσπα Παπαθανασοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει για το επίδομα του Μαΐου και σημείωσε πως ενδεχομένως υπήρξαν λάθη στις καταχωρίσεις και καθυστερήσεις στην επεξεργασία των δεδομένων από την Εργάνη ή λάθη στις ημερομηνίες καταχώρησης στις […]

Πότε πληρώνονται τα επιδόματα των 534 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η εργατολόγος κ. Άσπα Παπαθανασοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει για το επίδομα του Μαΐου και σημείωσε πως ενδεχομένως υπήρξαν λάθη στις καταχωρίσεις και καθυστερήσεις στην επεξεργασία των δεδομένων από την Εργάνη ή λάθη στις ημερομηνίες καταχώρησης στις ημερομηνίες αναστολής.

Το αποτέλεσμα είναι χιλιάδες εργαζόμενοι να μην έχουν λάβει ακόμη την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την αναστολή των συμβάσεων εργασίας τον Μάιο.

H κ.Παπαθανασοπούλου αναφέρθηκε επίσης στο τι προβλέπεται για την καταβολή αποζημίωσης σε εποχικούς υπαλλήλους.

Παράλληλα ξεκινούν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για 300.000 δικαιούχους που θα περιλαμβάνουν δύο voucher για διαμονή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί