Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε η 10η τροποποίηση της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», σύμφωνα με την οποία ορίζεται ότι το Αίτημα Επαλήθευσης-Πιστοποίησης θα πρέπει να υποβληθεί σε ηλεκτρονική μορφή, συνοδευόμενο από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, το αργότερο έως την 31.03.2022 και ώρα 17:00. Προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής Αιτήματος Επαλήθευσης-Πιστοποίησης (για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ήδη υποβάλλει) σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο θα συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το χρονικό διάστημα από Τρίτη 3/5/2022 και ώρα 12:00 έως και την Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 15:00, εντός του οποίου, όμως, δεν θα επιτρέπεται η αναίρεση οριστικοποίησης του υποβληθέντος Αιτήματος Επαλήθευσης – Πιστοποίησης.
Ο ενδιαφερόμενοι δύνανται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή από αυτούς της έκθεσης/αποτελεσμάτων επαλήθευσης, να υποβάλουν αντιρρήσεις σχετικά με την ολική ή μερική απόρριψη του αιτήματος επαλήθευσης. Η ηλεκτρονική υποβολή των αντιρρήσεων γίνεται στο ΠΣΚΕ με συμπλήρωση των σχετικών πεδίων του σημείου «ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ».
Η δράση αφορά στην επιχορήγηση επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19, με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.
React EU – Η Δράση χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της απόκρισης της Ένωσης στην πανδημία COVID-19.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Καμπανάκι για τις καρδιαγγειακές παθήσεις – 6 στις 10 γυναίκες προβλέπεται να πάσχουν από αυτές ως το 2050!
- Το πρώτο ουκρανικό στρατιωτικό εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί στη Βρετανία
- «Βόμβες» Σαμαρά: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων – Αυτά δεν είναι “ήρεμα νερά”»
- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης ατόμων με αναπηρία
- «Γιατί δείχνετε εργαζόμενους σαν καταδότης;»: Σφοδρή αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Μαρκόπουλου στη Βουλή
- Σάλος με καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για περιστατικό οπλοφορίας δικηγόρου μέσα σε δικαστήριο
- Νέα συνάντηση για το Ουκρανικό στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Καθ’οδόν προς το Ισραήλ ο Ινδός πρωθυπουργός
- Ρέθυμνο: Μία σύλληψη για ναρκωτικές ουσίες, όπλα και πυροτεχνήματα
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων









