Πως θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες από τις 4 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοιχτοί για ατομική προσευχή από τις 4 Μαΐου οι χώροι λατρείας και από τις 17 Μαΐου οι λειτουργίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται με συμμετοχή πιστών. Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της νέας κανονικότητας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Παράλληλα, η υπουργός ευχαρίστησε την Εκκλησία της Ελλάδος για την εφαρμογή των […]

Ανοιχτοί για ατομική προσευχή από τις 4 Μαΐου οι χώροι λατρείας και από τις 17 Μαΐου οι λειτουργίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται με συμμετοχή πιστών.

Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της νέας κανονικότητας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, η υπουργός ευχαρίστησε την Εκκλησία της Ελλάδος για την εφαρμογή των μέτρων κυρίως το Πάσχα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Εκκλησία της Ελλάδος για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση που επέδειξε ως προς την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, ιδιαίτερα δε κατά την περίοδο του Πάσχα. Επίσης, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών και δογμάτων, για την άριστη συνεργασία και τη στήριξή τους στην κοινή μας προσπάθεια».

Όπως είπε:

Από 4 Μαΐου, οι χώροι λατρείας θα είναι ανοιχτοί για ατομική προσευχή.

Από 17 Μαΐου, οι λειτουργίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται με συμμετοχή πιστών.
Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, που θα αποσαφηνιστούν πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

parapolitika.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί