Η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου στην Ε65 υλοποιώντας τις αποφάσεις των συνελεύσεων του μπλόκου και σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα της Θεσσαλίας, οργάνωσε σήμερα το απόγευμα πορεία με τρακτέρ και άλλα μηχανήματα προς την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.
Τους αγρότες υποδέχθηκαν κάτοικοι και φορείς της πόλης, στους οποίους απευθύνθηκαν εκπρόσωποι του μπλόκου, τονίζοντας πως ο αγώνας είναι κοινός γιατί έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς αντιπάλους. Όλοι βλέπουμε το εισόδημά μας να μειώνεται δυσκολεύοντας περισσότερο τη ζωή μας στα χωριά και στις πόλεις, πρόσθεσαν, ενώ βγήκαν στους δρόμους αντιδρώντας αγωνιστικά στην πολιτική της κυβέρνησης και την ΚΑΠ της ΕΕ που πάει να τους ξεκληρίσει.
Επίσης, η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Τρικάλων, μετά και την πραγματοποίηση της πανθεσσαλικής σύσκεψης των μπλόκων, αποφάσισε πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο των Τρικάλων αύριο Πέμπτη το πρωί. Ως σημείο εκκίνησης έχουν ορίσει τον χώρο του μπλόκου, στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, ώρα 10:00.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Απ. Ζώης / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πολωνία θα θέσει πλαφόν στις τιμές των καυσίμων για να περιορίσει τον οικονομικό αντίκτυπο του πολέμου στο Ιράν
- Η ανάληψη του ελέγχου του ιρανικού πετρελαίου είναι μια «επιλογή», δήλωσε ο Τραμπ
- Χάος προκαλεί η στρατηγική Τραμπ – Τι θέλει από το Ιράν;
- Πακέτο έκτακτων οικονομικών μέτρων ανακοινώθηκε στην Κύπρο λόγω του πολέμου
- Υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις» ότι το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Γουίτκοφ
- Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης
- Άλλα λέει τώρα ο Τραμπ: «Δεν είμαι σίγουρος αν θέλουμε συμφωνία με το Ιράν»
- Ερντογάν: Η περιοχή μας βιώνει τις πιο οδυνηρές ημέρες του τελευταίου αιώνα
- Δηλώσεις Κυρανάκη για τα ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη
- Η Τεχεράνη “απάντησε επισήμως” στο ειρηνευτικό σχέδιο των 15 σημείων του Τραμπ









