Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν αγρότες στη Θήβα προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε κλείσιμο του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Την ίδια στιγμή, μετά τον κόμβο του Ακραιφνίου προς Αθήνα, η εικόνα επιβαρύνεται περαιτέρω από έργα που εκτελούνται στο σημείο, προκαλώντας καθυστερήσεις χιλιομέτρων.
Η Ελληνική Αστυνομία επιχειρεί να αποσυμφορήσει την κατάσταση διοχετεύοντας την κυκλοφορία μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου. Ωστόσο, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στο επαρχιακό δίκτυο και ειδικά στο δρόμο Λιβαδιάς-Θηβών με την Αλίαρτο, την ευρύτερη περιοχή της Θήβας όσο και στη συνέχεια, στο ύψος της Ριτσώνα, όπου η κίνηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.
Το μαρτύριο της επιστροφής ξεκινά ουσιαστικά από τη γέφυρα του Μαρτίνου στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας. Εκεί η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία σε παράδρομο, όπου οι ταχύτητες είναι εξαιρετικά χαμηλές. Ήδη αρχίζει η συσσώρευση μεγάλου αριθμού οχημάτων πριν από τη γέφυρα του Μαρτίνου, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Γ. Παλαμιώτη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένα… συνηθισμένο χειμωνιάτικο απόγευμα στη Μόσχα, vid
- Ένας τρελός κόσμος! Η δίαιτα «πλαστικού φαγητού» είναι η νέα τάση και θα σας σοκάρει, vid
- Στην Καλαβρία σήμερα ο Ν. Ανδρουλάκης για το 1ο Φεστιβάλ Ελλάδας – Μεγάλης Ελλάδας
- Στις ΗΠΑ ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης της Γάζας
- No Human Zones: Πληθαίνουν τα «απάτητα βουνά» στην Ελλάδα
- Τέζα το ρομποτόσκυλο….στη Σύνοδο Κορυφής ΑΙ στην Ινδία! vid
- Όσκαρ 2026: Αυτοί θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της 98ης τελετής
- Όλοι μαζί; Ο Μόντι ζήτησε κάτι πολύ ενδιαφέρον για την AI
- Αντίο στον «McSteamy»: Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Έρικ Ντέιν
- Ο ΠΑΟΚ υπάρχει παντού και στα πιο απρόσμενα μέρη! ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΡΓΑ
ΔΕΘ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΠΟΚΡΙΕΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ









