Χαμός για τα περί θαύματος στην βάπτισή του, τα οποία φέρεται να διηγήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ιδεολογία της Αριστεράς απορρίπτει κάτι τέτοιο μετά βδελυγμίας!
«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου “αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος”», είχε πει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Στέφανος Κασσελάκης.
Για το θέμα ρωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.
Οι απαντήσεις του ξεδέρφου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δείχνουν το σοκ το οποίο έχει υποστεί μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», τόνισε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε!
Ρωτήθηκε στην συνέχεια για ποιόν λόγο το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης!
«Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος», απάντησε!
«Δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό», υπογράμμισε!
«Το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας. Η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας», δήλωσε με νόημα!
Ο Γ. Τσίπρας αδειάζει #Κασσελακη
— George Lee (@Harhalas) April 18, 2024
Σοκαριστικό αυτό που είπε με το θαύμα στην κολυμβήθρα.
Περαστικά σύντροφοι, ο Κασσελάκης είναι χειρότερος παπατζής και από τον Βελόπουλο.
😂😂😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/hp6se4u4yT
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή στο σκοτάδι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου
- ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid
- Επίθεση στο ισραηλινό προξενείο της Κων/πολης: Πρώτη αντίδραση από Ισραήλ
- Αυξήθηκαν αμέσως οι τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη νήσο Χαργκ
- Βανς από Ουγγαρία: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες της Ε.Ε.
- Απειλές Τραμπ για «κάτι μεγάλο» στο Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε
- Μιχαηλίδου: «Για πρώτη φορά οι “Νταντάδες της Γειτονιάς” εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα
- Προβληματισμός για την υποτονική κίνηση στην αγορά εν όψει της Λαμπρής
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος κάνει ουρά για ενεργειακές προμήθειες από τη Ρωσία









