Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την χθεσινή ομιλία των Σαμαρά και Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο, η οποία σχολιάζεται εκτενώς σε ΜΜΕ και πολιτικούς κύκλους!
Ως γνωστόν, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε το «παρών», προκειμένου να παρακολουθήσει τις ομιλίες των δύο πρώην πρώην πρωθυπουργών που εξαπέλυσαν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον, καθώς πληροφορήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ΞΑΦΝΙΚΗ επίσκεψη στο Λαϊκό νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους!!!
Πολλοί αναρωτιούνται, αν αυτό αποτέλεσε πολιτικό καψόνι του πρωθυπουργού στον υπουργό Υγείας ή αφορμή για να εγκαταλείψει την αίθουσα!
Ωστόσο σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ο υπουργός Υγείας έδειχνε περιχαρής που βρισκόταν στην εκδήλωση!
Τι να συνέβη;
Δείτε στο 4.24:
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεγάλος κερδισμένος ο Πούτιν! Σε ιστορικό υψηλό οι εξαγωγές LNG αερίου προς την Ε.Ε.
- Έτσι αντιμετωπίζει η Ρωσία την κατάσταση στο ΝΑΤΟ
- Άσκηση ετοιμότητας αύριο σε σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) στο υπόγειο τμήμα
- Έκκληση του Σ. Φάμελλου στα κόμματα να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας
- Βουλή: Η κοινονοβουλευτική “αντιμαχία” Χατζηδάκη – Ανδρουλάκη
- Και πάλι πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στον δήμο Ωρωπού
- Πάνω από 30 πτώσεις δέντρων στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
- Με απινιδωτές εξοπλίζεται το Μετρό της Αθήνας
- Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος 49χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία 64χρονου
- ΕΛΑΣ: 4 νεκροί και 507 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Μάρτιο στην Αττική









